5.5 Ay Mama Reddi

92 görüntüleme
G

Gamze A. ..

2 Ağustos 2025 05:48
Ne yapsam içmiyor ağlıyor içmemek için
alt 2 dişi çıktı ve bu iştahsızlık yaklaşık 3-4 haftadır devam ediyor gerçekten kafayı yemek üzereyim ne yapıcağım bilmiyorum
E

Esra A.

2 Ağustos 2025 07:10
Mama aralarına 4 saat koymaya çalış canım bizdede diş çıkarma sürecinde bide hastalık oldu bi hafta boyunca su dışında hiç bişey ne yedş nede mama içti her yolu denemiştim eğer dişler çıktıysa tamamen bi kaç güne normale döner zorlama sakın çünkü ben zorlayınca daha çok reddetti onun yerine mama verirken şarkı söylüyodum yüksek sesle dikkatini bana verince içiyodu mamasını o tarz şeyler deneyebilirsin karşısına babası yada baska biri dursun dans etsin şarkı söylesin dikkati baska bişeyde olunca azda olsa yiyebilir😀😀 30 40 cc falan yiyoduk bizde sonra yavas yavas eski halimize döndük tavsiyem yemiyosa bile bol su içir
H

Hiranur Y. K.

2 Ağustos 2025 07:33
Ayakta gezerek emzirmeyi deneyebilirsin
G

Gamze A. ..

2 Ağustos 2025 11:25
Esra hanım kaç aylıktı bebeğiniz diş döneminizde yani şuan 5 saatte 100cc anca içiyor çok üzülüyorum ve ne zaman son buldu 3-4 haftadır bu şekilde
Seda Ö.

Seda Ö.

2 Ağustos 2025 13:08
Ayyy aynı bensiniz.
Mama reddi çok yoğundu ek gıdaya başlamıştım ufak ufak
Doktoru da çok iyi yapmışsın demisti hatta.
Ben mama verirken ayakta gezerek
Dışarıda parkta
Ve en çok uykuda veriyordum
G

Gamze A. ..

2 Ağustos 2025 22:13
Maalesef artık uykuda bile içmiyor ağlıyor asla içiremiyorum napıcam bilmiyorum :((
E

Esra A.

3 Ağustos 2025 07:47
7.5 8 aylık civarıydı köpek dişlerinde yasadık 5 saatte 100 cc yine iyi içmiş benimki 8 saatte 40 ccyi anca içiriyodum sevdiği bi iki yemek vardı onları yapıp yedirmeye çalısıyodum ama en cok verdiğim dikkat ettiğim suydu tam 10 gün sürdü bizimkisi kiloda verdi zaten ama sonra toparladı
E

Esra A.

3 Ağustos 2025 07:49
Bu arada ekrana tamamen karşıydım ama bu dönemde açmak zorunda kaldım sadeve mama verirken cocuk gelişimci arkadasım bana hep aynı seyi ve şarkılı şeyleri aç dedi her öğünde değil mesela 2 öğünde sabah aksam şeklinde dedi ki alışmasın

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir