5.5-6 Ay Arası Mama-biberon Reddi
258 görüntüleme
M
Mukaddes T.
27 Eylül 2025 09:25
Merhabalar kızım 3. Ay atağında da memeyi reddetmişti 4. Ay atağıyla birlikte biberon reddi yaşamıştık şuan 5.5 aylık ayın 9’unda 6 aylık olacak. Yoğun şekilde biberon ve mama reddi yaşıyoruz mama değiştirdik biberon değiştirdik ama maalesef etkisi olmadı. Bu aylarda böyle bir sorun yaşayan var mı ve kaç saate bir kaç cc içmeli ?
B
Büşra T.
27 Eylül 2025 09:47
Benim bebegımde 4 aylık ıkı hafta önce memeyı reddetti bıberonu da gönülsüz ıcıyo 4 ay atagından hepsı düzelir inşallah
B
Büşra T.
27 Eylül 2025 09:48
Ama senın kı hıc ıstemıyosa farklı yöntemler var mamayı ıcırmek ıcın onları deneyebılırsın
N. Ç.
15 Ocak 2026 15:22
Hangi yöntemler aceba çok zor durumdayım 🤦🏼♀️🙏🏻
M
Mukaddes T.
15 Ocak 2026 15:23
Vallahi uykuya dalışta bir deneyin ama nen uyku eğitimi verdiğim için sadece ayakta gezinerek mamayı içiyor o şekilde içiriyorum
M
Mukaddes T.
15 Ocak 2026 15:24
Mamasını biberonunu değiştirdik tüm mamayı denedik ama maalesef sevmeyen çocuk sevmiyor şimdi 9 aylık hala aynı devam ediyor
N
Nurbanu A.
6 Şubat 2026 19:57
Merhabalar benimde oğlum 4 ay 8 günlük 3 gündür mama biberon reddi yaşıyoruz, ek gıda için henüz erken ve sütüm çok çok az geliyor. Aç biliyorum, gezerken, uyurken, kaşıkla her şekil vermeyi deniyorum ama içmiyor, kusuyor gibi yapıyor. Psikolojik olarak gerçekten çok kötüyüm. Okuduğum kadarıyla yalnız değilim ama çözüm de bulamıyorum. Yardımcı olabilen olursa çok sevinirim.