54 Günlük Uyku

110 görüntüleme
H

Hüseyin F. I.

11 Aralık 2025 09:40
Bebeğimiz 54 günlük,son 1 haftadır gündüzleri Sadece kucakta uyuyor yerine koyduğumuzhemen Uyanıyor.Gece uykularını yatağında uyuyor.bu durum normalmi? Gündüzleri yatağında uyanmaması için ne yapmak lazım?
Şeyma A. .

Şeyma A. ..

11 Aralık 2025 09:48
Bnce normal yerini değiştirin bizde de bazen oluyor kendi yatagima koyuyorum yada koltukta yatırıyorum
M

Meltem K.

11 Aralık 2025 09:53
Yatirdiginizda üstüne eşinizin tişörtünü örtebilirsiniz. Bir miktar süt de olursa eşinizin kokusuyla ve süt kokusuyla uyur belki işe yarayabilir. Bebegim 1 aylıkken filan işe yariyordu o şekilde uyuyordu ama sonradan yaramadı kucagimda uyuyor
M

Meltem K.

11 Aralık 2025 09:54
Bu arada normal diyorlar kucakta uyumasına
H. .

H. ..

11 Aralık 2025 10:05
Özellikle ilk üç ay kucakta uyumak istemesi çok normal. Dış dünyaya alışmaya çalışırken anne kucağında güvende hissediyorlar
H

Hüseyin F. I.

11 Aralık 2025 10:30
Üç aydan sonra bu durum değişiyor mu acaba? "alışkanlık" durumu oluşmasın diye aklıma takıldı. Uyku için Kucaktan inmeme durumu alışkanlığa dönüşür mü?
H. .

H. ..

11 Aralık 2025 10:32
Benim bebeğim 2.5 aylık bilemiyorum şuanda nasıl olur🤗 yatağına koyarken önce poposunu yatağa koyup yavaş yavaş başını koyuyorum sonra bir elim başında bir elim göğüs göbek üstünde duruyor yavaş yavaş çekiyorum daldıkça
E

Esma K.

16 Aralık 2025 15:36
Merak etmeyin alışkanlık olmuyor ben 4 buçuk ay kucağımda uyuttum ondan sonra yatağa geçmeye kabul etti

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir