53 Günlük Bebek Ateş

162 görüntüleme
a

admaydn

2 Mayıs 2026 21:52
Merhabalar bebegımız 53 günlük sabahtır atesı çıkmaya başladı 38 I gördük acile gittik serum taktılar atesı düştü eve geldık 1 saat sonra tekrar suan 37.5 cıvarında ama doktor antıbıyotık ve parol verdı kullanın dedı bogazında enfeksıyon varmış parolu kullandık yıne dusmedı uzerınden 3 saat gectı 37.5- 37.7 arasında atesı antıbıotıkı kullanmadık kullanmak ıstemıyoruz ama acıle gitsek bırsey yapmayacaklar çok küçük anne sütü alıyor bıraz halsizlık var kaka ve çiş gayet iyi yapıyor onerılerınız ne olur ☹️
Tay

Tay

2 Mayıs 2026 23:02
Parol nasıl verdiler ya
Hatice C. .

Hatice C. ..

2 Mayıs 2026 23:11
Tay
Parol nasıl verdiler ya
Serum olarak verilmiştir
Tay

Tay

2 Mayıs 2026 23:15
Anladım çok geçmiş olsun ama doktor calpol verebilir sınız demedi mi peki
Ş

Şeyma Ş.

2 Mayıs 2026 23:18
Bolca anne sütü alsın anne sütü antikor unutmayın. Ateşini takip edin, üstünü çıkarttığıniz halde ateş hala yükseliyorsa ılık duş hala devam ise kilosunun yarısı kadar calpol verin enjektor ile ..
Ş

Şeyma Ş.

2 Mayıs 2026 23:29
Örneğin bebiş 4 kg olsun 2ml calpol...
a

admaydn

2 Mayıs 2026 23:30
Tay
Anladım çok geçmiş olsun ama doktor calpol verebilir sınız demedi mi peki
Yok bırsey demedı dırek bunları yazmış antıbıyotık ve parol şurub olarak
Ş

Şeyma Ş.

2 Mayıs 2026 23:31
Çok geçmiş olsun bizde aynı yaşadık ondan belirtmek istedim
a

admaydn

2 Mayıs 2026 23:33
Şeyma Şeker
Bolca anne sütü alsın anne sütü antikor unutmayın. Ateşini takip edin, üstünü çıkarttığıniz halde ateş hala yükseliyorsa ılık duş hala devam ise kilosunun yarısı kadar calpol verin enjektor ile ..
Calpol bıraz daha etkılı ondan mı parol verdı ki anlamadım eczaneden calpol mu alsak ?
Ş

Şeyma Ş.

2 Mayıs 2026 23:34
Eğer antibiyotik verdi ise belki parol vermiş olabilir. Fakat biz hiç doktora gitmeden hemşire arkadaşımın önerisi ile hareket ettik. Zaten üstünü başını çıkarınca ateşi normal seyretti. Fakat eğer devam etseydi duş aldıracaktim. En son çare baktık olmuyor calpol tedarik ettimm onu verecektim.
Ş

Şeyma Ş.

2 Mayıs 2026 23:35
Parol ağrı kesici olsun diye vermiş
a

admaydn

Şeyma Şeker
Çok geçmiş olsun bizde aynı yaşadık ondan belirtmek istedim
Ama daha çok küçük 53 günlük dun 9 saat yolculuk yaptık 2 gündür benımde atesım 39 larda gezdı benımde bogaz enfeksıyon vardı benden mı bulaştı acaba
Ş

Şeyma Ş.

admaydn
Calpol bıraz daha etkılı ondan mı parol verdı ki anlamadım eczaneden calpol mu alsak ?
..
Ş

Şeyma Ş.

2 Mayıs 2026 23:36
admaydn
Ama daha çok küçük 53 günlük dun 9 saat yolculuk yaptık 2 gündür benımde atesım 39 larda gezdı benımde bogaz enfeksıyon vardı benden mı bulaştı acaba
Benim bebeğim de aynı 7 haftalık
Ş

Şeyma Ş.

2 Mayıs 2026 23:37
admaydn
Bu arada bende usuttum ve grip olmuştum. Hemen maskr ile gezdim yanında bebeğim de de burun akıntısı başladı ancak ucuz atlattık maske sebebiyle, sizde maske ile gezin yanında
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir