52 Günlük Bebeğim Kucakta Uyuyo

280 görüntüleme
G

Gamze Ç.

14 Mart 2026 12:52
Merhaba arkadaşlar bebeğim 52 günlük gaz problemi olan bir bebek sadece göğsümde uyuyor yere koyunca 5 dakika demeden uyanıyor uyanıkkende sürekli kucakta durmak istiyor napcam bilmiyorum var mı başına gelen Napabilirim
Z

Züleyha Ö. T.

14 Mart 2026 13:04
Benim de 65 günlük bebeğim çok gazlı emdiği an bağırsak sesleri başlıyor ve hep bi gaz sorunumuz var doğduğundan beri. Ben de kucakta uyutuyorum. Ağırlaştıkça da zorlaşıyor ama başka türlü de uyumuyor. Sizi çok iyi anlıyorum. Gazın bitmesini ümit ediyorum belki o zaman farklı yöntemler denenebilir
G

Gamze Ç.

14 Mart 2026 13:07

Züleyha Öksüz Temel

Benim de 65 günlük bebeğim çok gazlı emdiği an bağırsak sesleri başlıyor ve hep bi gaz sorunumuz var doğduğundan beri. Ben de kucakta uyutuyorum. Ağırlaştıkça da zorlaşıyor ama başka türlü de uyumuyor. Sizi çok iyi anlıyorum. Gazın bitmesini ümit ediyorum belki o zaman farklı yöntemler denenebilir

Kendini kundaklatmıyo ayakta sallatmıyo dalana kadar dik duruyorum daldıktan sonra eğik oturabiliyorum napcam bilmiyorum gaz sıkıntısı olan bebek sırt üstü yatamazmış diye duydum gaz sıkıştırrmış ama tuvalete bile gidemiyorum çok yoruldum
Çağla Y.

Çağla Y.

14 Mart 2026 13:24
Gaz sancısı olan bebek sırt üstü yatamaz daha çok sancısı olur o yüzden hep kucakta dik durmak isterler

Gün içinde yeni doğan icin Sling kullanabilirsiniz çok iyi geliyor kanguru değil ama sling mutlaka. Birde kendiniz kimyon çayı için ben bu şekilde hiç gaz problemi yaşamadım çocuğumda elbette gazı oluyor her bebeğin olur önemli olan rahatlatabilmek gun icinde ne kadar gaz birikirse gece o kadar sancılı geçer uyumaz her alt açmadan önce masaj yapın 2 3 dakika bile yeter bol bol yüz üstü tummy time yaptırın çok faydasını göreceksiniz hatta ben kendim gündüzün uykularını başında bekleyip yüz üstü uyutmuştum
M

Melda E.

14 Mart 2026 13:38
Benim bebeğimde de gaz problemi vardı kusması da çok fazlaydı. Dediğiniz gibi yatağa koyar koymaz gözlerini açardı çoktan uykusunu almış gibi. İlk 3 ay boyunca kucakta uyuttuk hep sonrasında yatağa alıştı
Betül E.

Betül E.

14 Mart 2026 14:09
Bizde gazdan dolayı ilk3 ayımız öyle geçti çok yorucu bir süreç ama şimdi ki aklım olsa sling denerdim
G

Gamze Ç.

14 Mart 2026 14:24
Sling aldım içinde durmuyo daha çok ağliyor
G

Gamze Ç.

14 Mart 2026 14:25

Melda Erol

Benim bebeğimde de gaz problemi vardı kusması da çok fazlaydı. Dediğiniz gibi yatağa koyar koymaz gözlerini açardı çoktan uykusunu almış gibi. İlk 3 ay boyunca kucakta uyuttuk hep sonrasında yatağa alıştı

İnşallah bizim de öyle olur yani gerçekten sabrım kalmadı
M

Melda E.

14 Mart 2026 14:31

Gamze Çelik

İnşallah bizim de öyle olur yani gerçekten sabrım kalmadı

Evet çok zor geçiyor o dönem yeri geliyordu 2-3 saat kucakta uyuyordu
E

Esmanur A.

18 Mart 2026 12:14
Benim bebeğimde böyle doğduğundan beri sürekli kucakta uyuyor ve gazı da olan bi bebek geceleri emzirirken bir yandan da diğer elimle karnına masaj yapıyorum gaz çıkartıyor benimkisi ve bence gaz damlalarındansa en çok işe yarayan bizde kimyon çayı oldu sabah akşam içiyorum sanki daha iyi gibi gazı.
G

Gizem Ö.

26 Mart 2026 00:23
En başta benim bebeğim de öyleydi ama neyseki ben 20. günde falan şu hamak beşikler var ya elle salanan. Bildiğin ipli falan. Onlardan aldım. Ve hayatım kurtuldu. Bebeğim 3. Ayını doldurdu gündüzleri hamakta sallayarak uyutuyorum hızlıca uykuya dalıyor. Atak haftalarında bile hayatımı kurtardı. Tavsiye ederim şimdi benimki kucakta sadece beslenmek için ve gezmek bakınmak için duruyor.
G

Gamze Ç.

26 Mart 2026 03:08

Gizem Özkan

En başta benim bebeğim de öyleydi ama neyseki ben 20. günde falan şu hamak beşikler var ya elle salanan. Bildiğin ipli falan. Onlardan aldım. Ve hayatım kurtuldu. Bebeğim 3. Ayını doldurdu gündüzleri hamakta sallayarak uyutuyorum hızlıca uykuya dalıyor. Atak haftalarında bile hayatımı kurtardı. Tavsiye ederim şimdi benimki kucakta sadece beslenmek için ve gezmek bakınmak için duruyor.

Peki bir yere gittiğinizde napıyorsunuz
G

Gizem Ö.

26 Mart 2026 09:32

Gamze Çelik

Peki bir yere gittiğinizde napıyorsunuz

Hamak portatif. Onu da götürüp bi odaya kuruyorum.
G

Gamze Ç.

26 Mart 2026 10:23

Gizem Özkan

Hamak portatif. Onu da götürüp bi odaya kuruyorum.

Çok iyi sizin adınıza sevindim inşallah 3. Ayında alışkanlık edinmeye başlıyormuş biz de onu bekliyoruz
G

Gizem Ö.

26 Mart 2026 20:16
Bence denemelisiniz hayatınız kurtulabilir
G

Gamze Ç.

26 Mart 2026 21:35

Gizem Özkan

Bence denemelisiniz hayatınız kurtulabilir

Örnek veriyorum bir düğüne akşam yemeğine dışarı gidince ne yapıyorsunuz kusura bakmayın soruyorum ama yani tek olmadığımı bilmek bir nebze rahatlatıyoe
G

Gizem Ö.

26 Mart 2026 21:49
Tabii ki sorun seve seve yardımcı olurum. Henüz hiç gitmedim ama dışarı kahve içmeye çıktık çok kez bebek arabasında uyutabildik şükür biz.
G

Gamze Ç.

26 Mart 2026 21:53

Gizem Özkan

Tabii ki sorun seve seve yardımcı olurum. Henüz hiç gitmedim ama dışarı kahve içmeye çıktık çok kez bebek arabasında uyutabildik şükür biz.

Çok teşekkür ederim benim oğlum yani allah başını ağrıtmasın ama zor sürekli ağlıyo gaz sancısı var şu an 66 günlük emerken memeyle kavga eder gibi emiyor sürekli kucakta yere yatmıyo yatınca uyanıyo uyanınca geri uyumuyo daha çok ağlıyo doktor sling önerdi içinde durduramadık kanguruyu kesinlikle önermiyoruz dedi bebek arabasında bugün biraz uyudu yani gerçekten ne yapacağım bilmiyorum dört duvar arasında kaldım psikolojim hiç iyi değil bir yere gitmeye korkuyorum
G

Gizem Ö.

29 Mart 2026 00:44

Gamze Çelik

Çok teşekkür ederim benim oğlum yani allah başını ağrıtmasın ama zor sürekli ağlıyo gaz sancısı var şu an 66 günlük emerken memeyle kavga eder gibi emiyor sürekli kucakta yere yatmıyo yatınca uyanıyo uyanınca geri uyumuyo daha çok ağlıyo doktor sling önerdi içinde durduramadık kanguruyu kesinlikle önermiyoruz dedi bebek arabasında bugün biraz uyudu yani gerçekten ne yapacağım bilmiyorum dört duvar arasında kaldım psikolojim hiç iyi değil bir yere gitmeye korkuyorum

Hamağı deneyin en azından evde nefes alıp kendine vakit ayırırsın. Sonra zaten hamakla bi düzen kurarsın. Uyku gerilemesi başladı şimdi benim oğlumda. Uyanıp uyumuyor bazen geceleri. Çok kısa uyuyor. Hamağa yatırıp sallıyorum hemen uyumasa da en azından ağlamıyor ve eninde sonunda dalıyor.
P

Pelin Ç.

29 Mart 2026 01:27

Gizem Özkan

Hamağı deneyin en azından evde nefes alıp kendine vakit ayırırsın. Sonra zaten hamakla bi düzen kurarsın. Uyku gerilemesi başladı şimdi benim oğlumda. Uyanıp uyumuyor bazen geceleri. Çok kısa uyuyor. Hamağa yatırıp sallıyorum hemen uyumasa da en azından ağlamıyor ve eninde sonunda dalıyor.

Hamagin linki var mı canım benim bebeğimde aşırı gazlı agliyo dik durmak istiyo kucağımda memeyle kavga ediyo bazen kıpkırmızı oluyor üzülüyorum belki çözüm olur
G

Gizem Ö.

29 Mart 2026 01:53

Pelin Çelik

Hamagin linki var mı canım benim bebeğimde aşırı gazlı agliyo dik durmak istiyo kucağımda memeyle kavga ediyo bazen kıpkırmızı oluyor üzülüyorum belki çözüm olur

Daha bugün hamile bi arkadaşıma hediye aldıım. Benimki bundan ama herhangi biri buna benzer işinizi görür.

https://ty.gl/i6s28kjumj580

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir