50 Gün
120 görüntüleme
A
Ayşe G.
20 Mart 2026 10:34
merhabalar bebeğim 50 günlük gün içinde nasıl vakit geçirmeliyim dans ediyorum tummy yaptırıyorum falan ama napsam daha da eksik olmasa diyorum önerisi olan var mı?
A
Arzu.G
20 Mart 2026 11:14
Bu aylarda yapabileceğiniz şeyler sınırlı henüz çok küçük önümüzdeki en az 3-4 yıl boyunca zaten bunları düşünüp kafa yorup endişe edeceksiniz şimdiden kendinize dert etmeyin .tummy time yapın , bol bol dışarı çıkarın birlikte hava alın , kitap okuyun çocuk kitabı olmasına da gerek yok kendi kitabınızı abartılı mimiklerle okuyun mesela ilgisini çeker. Zaten şuan çok uyku ihtiyacı olan bir dönemdesiniz hem siz hem bebeğiniz için .geri kalan zamanlarda da uyuyun dinlenin bir kahve yapıp ne güzel bir anne olduğunuzu hatirlatin kendinize .bir de iyi bayramlar
A
Aslınur H.
20 Mart 2026 13:58
Lütfen beni yanlış anlamayın ama daha 50 günlük bebek için aktivite aramanız çok erken . O şu an dünyayı net görmüyor bile beslenme ve uyku onun için en önemli şey bunları dört dörtlük yaptığınıza eminim . Yapılabilecek güzel şeyleri zaten yapıyorsunuz onun için kaygılanmanız bile çok iyi bir anne olduğunuzu gösteriyor. O yüzden bunları düşünmeyin kucağınıza alıp bol bol sevip konuşun kokusunu içine çekin .
A
Ayşe G.
23 Mart 2026 20:15
verdiğiniz harika cevaplar için teşekkürler
Yükleniyor...