50 Büyük Bebeğim İçin Faydalı Oyuncak Tavsiyeleri
197 görüntüleme
C
Ceylan A.
2 Eylül 2026 09:03
Arkadaşlar ben şimdi alışveriş yapmak istiyorum çocuğuma erkek bebek bu arada
Bana elini kavrama yeteneğini geliştirecek gelişimi için faydalı oyuncaklar tavsiye edebilir misiniz
Bana elini kavrama yeteneğini geliştirecek gelişimi için faydalı oyuncaklar tavsiye edebilir misiniz
Ö
Özge Ş.
Premium Üye
2 Eylül 2026 10:57
Benimkiler 60 günlük hala tutamıyorlar
N
Nur A.
2 Eylül 2026 11:37
Bu delikli cingirakli toplar bunda delikler genis olursa daha rahat tutuyorlar. Yumusak cingiraklar. Hışırtılı kitaplar ilgilerini cekiyor. Ben birde silikon kaşık veriyordum eline onuda seviyordu. Birde ellerine ve ayaklarina takilan cingirakli coraplar bileklikler almıştım. Onlarlada hala oynuyoruz şuan 5 aylık.

Duygu B. B.
4 Eylül 2026 00:32
babyton silikon diş fırçası. 1 ay 2 ay sonra hem tutmaya başlayacak hem de ağzına götürüp kendi diş kaşıntısı için çözüm bulmuş olacak. 4. 5. aylarda işine yarayacak yani. Bir de Trendyolda şey vardı covid virüsüne benzeyen diş kaşıyıcı. Karsu onu çok sevdi ve hem parmak kontrolü gelişti hem de çevirmeyi öğrendi onunla sesli de bir şey çevriliyor. Hem de diş kaşıyıcı. Hem de çıngırak.
İç içe geçen bardaklar olabilir, bardaklarla bir sürü oyun kurulabilir. en iyi beyni geliştiren oyuncak, tek oyuncakla bir sürü oyun kurabildiğin oyuncsktır. Bir sürü şeyi yapmayı öğrenir.
Tırtıl var ya, onu da seviyorlar. Onu da alabilirsin.
Bunlar genel olarak hem ucuz hem de işe yarar şeyler.
İç içe geçen bardaklar olabilir, bardaklarla bir sürü oyun kurulabilir. en iyi beyni geliştiren oyuncak, tek oyuncakla bir sürü oyun kurabildiğin oyuncsktır. Bir sürü şeyi yapmayı öğrenir.
Tırtıl var ya, onu da seviyorlar. Onu da alabilirsin.
Bunlar genel olarak hem ucuz hem de işe yarar şeyler.
Yükleniyor...