5. Hafta Atağı
57 görüntüleme
H
Hatice Ş. G.
16 Aralık 2025 12:40
Bebeğim doymasına rağmen sürekli meme istiyo. Meme dışında uyumuyo 42. Gündeyiz ne zaman azalır acaba bu durum çok huzursuz hiçbir işimi yapamıyorum

Hatice C. ..
16 Aralık 2025 12:59
Farklı şeyler denediniz mi örneğin ayakta hafif hafif sallama, ninni dinletme duş veya masaj yoluyla meme dışında uyutma adına
H
Hatice Ş. G.
16 Aralık 2025 13:20
Deniyorum ama uzun sürüyor sakinleşmesi bunun atak dönemi olmasını umuyorum çünkü her an yapışık olmak istiyo bana
H
Hilal A.
16 Aralık 2025 15:20
Merhaba 🌸 bence atak haftası, bizde de aynı durum olmuştu ve insanlara sürekli bu hep böyle mi olucak geçicek mi geçicek mi diye soruyordum hep koltuğa yapışıktım hiç bir işimi yapamıyordum tuvalete gitmek için bile birine verip gidiyordum, amacı sadece emmek değil kendini güvende hissetmek istemesi, gittiğim doktor bebekler memenin anneye ait bir varlık değilde kendilerine ait bir uzuvmuş gibi düşündüğünü söyledi, tamamen doğal ve normal bir süreç, geçiyor merak etmeyin sakin olun, çok minicikler kendilerini güvende hissetmek istiyorlar bu dünyaya ait bildikleri tek şey siz ve kokunuz, sakin olun Rabbim kolaylıklar versin 🌸