5. Hafta 35 Günlüğüz
70 görüntüleme
S
Sinem
5 Ağustos 2025 09:45
Akşamlar 17den sonra 01:30 kadar huzursuzlanıyoruz ve uykularımız 15 dk max 30dk
K
Kübra A. G. ..
5 Ağustos 2025 09:46
Gaz problemi olabilir bence
S
Sinem
5 Ağustos 2025 09:48
Gaz problemimiz vardı gaz masaj eğitimi aldım onu yapıyorum. Doktorumuz laktoz intoleransı var dedi damlalarımızı kullanıyoruz sabahtanda 2-3 kez gaz kaka çıkışımız oluyor ama 17ten sonra huzursuzluk uykusuzluk devam ediyor. Yediğime içtiğime de dikkat ediyorum
S
Sebile A. A. B.
5 Ağustos 2025 10:07
Uyku düzenlemesi yapmalısınız? Sabah kaçta uyanıyor. Kaç saat sonra uyuyor vs bunları not alıp uyku uyanıklık süresini doğru ayarlarsanız bu durum düzelecektir. Çok yorgun düşüp uykuya geçmede zorlanıyor ve bu kısır döngüye giriyor olabilir.
S
Sebile A. A. B.
5 Ağustos 2025 10:09
Uyku meleği instagram hesabını yada YouTube videolarını takip ederek süreç değerlendirmesi yapabilirsiniz.

Didem T.
Uyku Danışmanı
5 Ağustos 2025 13:02
İlk haftalar için bu normal süreçtir bebeğinize rutinler oluşturmaya başlayabilirsiniz ilk aylarda bebeklerin akşam saatlerinde huysuzlanması küme beslenmesi memeden ayrılmama davranışlar gözlemlenebilmektedir günler ilerledikçe azalmay başlar eğer azalmıyor artıyorsa ve bu durum sizi endişelendiriyorsa mutlaka değerlendirilmesi gereklidir daha fazla içerik işinize yarayacak günlük rutin örnekleri için instagram sayfamı takip edebilirsiniz inceleyebilirsiniz Samsunçocukgelişimiveuyku