5 Gündür Öksürük

66 görüntüleme
F

Funda Y.

9 Mart 2026 04:34
Bebeğim 5 gündür babamdan geçen öksürük sebebiyle hasta. Balgamlı öksürüyordu 2 kez kustu balgam gibi şeyler çıkardı öksürüğü biraz balgamsız oldu. Sonrasında yine ertesi gün balgamlı gibi öksürmeye devam etti. 2 kere doktora götürdüm sırtını göğsünü dinlediler ve boğazına baktıkar boğaz temiz ciğerlerde bir şey yok dediler kötüleşirse getir dediler. Bebeğimin 2 gündür hapşırığı ve burun tıkanması var. Beslenmesini 150-180 ml yapan şimdi 90 ı zorla yarım saat aralıklarla içiyor. Bu gece de 20-30 zorla yine içti galiba boğazı yutkunurken acıyor çünkü ağzını sımsıkı kapatıyor. Çok üzülüyorum sürekli uyanıyor yavrum açlıktan belkide ama içmediği için çare bulamıyorum. 6 aylık yeni ek gıdaya geçmiştik yumurta sarısı ve avokado yedirdim bari ondan kalori alsın diye bi tatlı kaşığı kadar yemiştir. Napıcam ben bir ilaç vermeden bebeğim düzelicek mi ?
C

Cerennn

9 Mart 2026 05:33
Bugün oğlum öksürmeye başlayalı 7 gün oldu hala devam ediyor. Çok az azaldı ama bitmiyor. Burun temızleme buhar hepsını yapıyorum ama geçmiyor. İlk gün kusar gibi balgam çıkardı sonra bir daha çıkaramadı. Öksürdükçe gözleri kupkırmızı oluyor yavrumun. Doktordan korktuğu için doktorada gitmedik insaAllah hemen geçer
Aslıhan

Aslıhan

9 Mart 2026 05:36
Bizde de aynı durum vardı serum suyuyla buhar verip sırtına vurdum iki gün boyunca balgamı tamamen çıkarmadı ama baya rahatlattı, beslenmesi de düzeldi.
F

Funda Y.

9 Mart 2026 08:09

Aslıhan

Bizde de aynı durum vardı serum suyuyla buhar verip sırtına vurdum iki gün boyunca balgamı tamamen çıkarmadı ama baya rahatlattı, beslenmesi de düzeldi.

Buhar makinasına gerek yok diyor hangi doktora gittiysem, ama o yok bu yok nasıl düzelicek çocuğum alayım bari ya
F

Funda Y.

9 Mart 2026 08:09

Cerennn

Bugün oğlum öksürmeye başlayalı 7 gün oldu hala devam ediyor. Çok az azaldı ama bitmiyor. Burun temızleme buhar hepsını yapıyorum ama geçmiyor. İlk gün kusar gibi balgam çıkardı sonra bir daha çıkaramadı. Öksürdükçe gözleri kupkırmızı oluyor yavrumun. Doktordan korktuğu için doktorada gitmedik insaAllah hemen geçer

İnşallah ya çok geçmiş olsun
Ş

Şeyma ..

9 Mart 2026 09:29
Bir doktora görünün lütfen bogaz agrısı varsa buharla burun yıkama ile geçmez
Aslıhan

Aslıhan

9 Mart 2026 11:06
Osman hocanın önerdiği bir buhar makinesi vardı ondan almıştım şarjlı olandan
A

Aylin S.

9 Mart 2026 11:11
Bizde de aynı durum vardı virüs kaynaklı oldugu için ilac vermedı ılk gunu acılde gecırdık ıkı defa fıskırır tarzda kustu ve bogazı kıpkırmızıydı. Öksürük sonradan olmaya basladı ama burnu cok tıkanıyor ve akıyordu bende bol bol serumla temızledım bazı zamanlar aspirasyon yaptım 12 gun sürdü bizde balgam burun akıntısı ve tıkanıklığı hic gecmeyecek gibi ama gecıyor insallah cabucak toparlar

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir