5 Dakika Emme
116 görüntüleme
E
Ezgi O.
3 Ağustos 2025 12:10
Merhaba 4 ay 27 günlük bebeğim sadece 5 dakika emiyor huzursuzluğu yok çişli bez sayısı da normal ama tek meme 5 dakika emmesi normal mi?
G
Gökçe
3 Ağustos 2025 12:12
galiba 4-5 ay civarı her annenin yakındığı durum bu 🥲 benim bebeğim de 5 aylık olacak ve dediğiniz şekilde 4. ayından beri aynı o şekilde. çevreye olan ilgisi arttığı için hemen memeden çekilip etrafa bakıyor, kalkmak istiyor vs. ve inan çok normal bir durum. ben de o emdiği kadar emziriyorum ve ısrar etmiyorum. aradan zaman geçince biraz ayakta dolaşarak emziriyorum, biraz yatarak emziriyorum.
E
Ezgi O.
3 Ağustos 2025 12:14
Aynı durumlardan muzdaribim ben de ayakta dolaşarak emzirmeye çalışıyorum artık onu da kabul etmiyor, uykuya dalarken diğerini vermeye çalışıyorum o zamanda istemiyor doyup doymadığı konusunda ikilemde kalıyorum o yüzden
E
Elif Y.
3 Ağustos 2025 12:15
Emzirme danısmanım bana 3. Aydan sonra hem kilo alımı yavaslayacak hemde emme süresi demişti. Çişli bez sayısı notmal ve acık renkli sarı ise sıkıntı yokmuş
G
Gökçe
3 Ağustos 2025 12:20
4. aylarda çene kasları iyice güçleniyor o yüzden 5 dakika emse, aralıklarla emse bile yetiyordur. çişli bez sayısına dikkat edebilirsiniz bu süreçte. doktorunuz da her şey normal diyorsa endişe etmeyin
G
Gülsüm D.
3 Ağustos 2025 12:25
Çişli bez sayısı ve çocuk mutluysa doyuyordur arkadaşlar çok zorlamak meme reddine neden olur
G
Gülsüm D.
3 Ağustos 2025 12:26
Hiç emmek istemiyosa ki bendede olmuştu silikon meme ucu kullandım bir süre tabi onu bırakma aşamasıda biraz uğraştırıcı yada tam uykuya dalarken emziriyodum deneyebilirsiniz ama bu ayakrda çok normal merak duyguları baskın geliyo 🥹
G
Gökçe
3 Ağustos 2025 12:34
ben uyuması gerektiği zamanlarda genelde yanına uzanıyorum ve o şekilde emziriyorum bu aralar. hem sıcaktan yapışmıyoruz hem daha rahat uyuyor hem de dikkati dağılmıyor bi deneyebilirsiniz
B
Birşen G. S.
3 Ağustos 2025 13:24
Benim bebeğim 73 günlük , benimkide sadece 3-5 dk emiyor normal mi ? Ben hep sağıp biberonla verdim doğduğundan beri göğüsümü tutturamadım ama artık silikon uçla emzirmeye başladım biberon vermek istemiyorum ama aç kalıyo diye korkuyorum çişli bez sayısı sanırım normal. Sadece geceleri biberon kullanıyorum

Kader G.
3 Ağustos 2025 13:26
Ya nasıl rahatladım şuan öyle üzülüyordum ki tek gögüs emziriyorum okadar kısa emiyor bırakıyor ki doymadığını düşünüp mama veriyorum gündüzleri