5 Buçuk Yaş Kız Bıy ve Kilo Sorunu :(

117 görüntüleme
S

Seda N.

22 Nisan 2026 23:46
Kızım 5 buçuk yaşında , 15 buçuk kilosu ve boyu 108 cm. Çok yavaş kilo alıyor ve son 1 yıldır hiç kilo almadı, düzenli dr kontrolüne götürüyorum, sağlıklı besleniyor, her şeyi yer, abur cubur paketli gıda çok nadir yer ama kilo almıyor çok üzülüyorum, çok minnak duruyor arkadaşlarının yanında :( dr lar %3 persentil in altına düşünce raporlu mama yazalım diyorlar ama ben yemek yiyen bir çocukken kanları güzelken mama kullanılmalı mı kararsızım, şu an 3 persentile yaklaştı, nasıl kilo almasına yardımcı olabilirim, benim gibi durumda olan var mı?
V

Vahide N. A.

23 Nisan 2026 01:27
Bende öyle bir bebekmişim hala da çok zayıf bir anneyim annem yıllarca benimle uğraştı ölür demişler benim için hala yemek yemeyi çok sevmem bazı şeyler yapısal metabolizmayla da alakalı annem beni spora vermişti dövüş sporu yaptığım için kilomu artırmamız gerektiği zaman yulaf lapası muz mor veya kırmızı meyveler vs ne seviyosa artık pekmez veya bal koyar geceleri yatmadan yerdim kilo aldırırdı belki sizin kızınızda da işe yarar
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir