5 Buçuk Aylık Uyuyamama

78 görüntüleme
C

Cansu ..

6 Mayıs 2026 23:54
Bebeğim 5 buçuk aylık. Gündüzleri az da çok da uyusa gözünü ovuşturuyor hep sanki hep uykusu var ama uyumuyor çok zor uyuyor. Önceden memede uyurdu şimdi de o kadar karışık yöntemlerle uyuyor ki. Hele geceleri çok sık kalkar oldu bu bazen 1 saatin altına düşüyor. Gözü kapalı deliler gibi uykusu var gözlerini ovuşturuyor ama uyumuyor. Diş desem öyle Diş de gözükmüyor. Sorun ben miyim anlamadım da. Desteksiz uyutayım diyorum hep gülüyor. Erken de uyutsam geç de uyutsam zor uyuyor. Bi de desteksiz yatağında pış pışlayarak uyutsam kaç günde alışır ve ne kadar sürede uyur mesela birinci gün
E

Erva İ.

7 Mayıs 2026 00:05
Aynı döngüyü bizde yaşıyoruz doktorumuz gelişim sürecine uygun algıları açıldı normal dedi 🥹
C

Cansu ..

7 Mayıs 2026 00:09
Erva İlhan
Aynı döngüyü bizde yaşıyoruz doktorumuz gelişim sürecine uygun algıları açıldı normal dedi 🥹
Çok zorr çok yıpratıyor 梁
M

Merve O.

7 Mayıs 2026 00:37
Erva İlhan
Ya gercekten 10 gundur falan efsane uyku duzenı bozuldu gunduz uyuyo guzel gece ınanılmaz 11 den once uyumuyo napıcaz bılgısı olan warmı nezaman duzelıcek oglumda hıc bunu yasamadım cok zor bı durum
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir