5 Buçuk Aylık Dönmüyor
114 görüntüleme
H
Habibe S.
6 Temmuz 2025 06:08
Bebeğim 6 aylık olcak fakat hâlâ bilinçli dönmüyor, bi kaç kere döndü. Egzersiz yaptırıyorum onda da oturur pozisyona gelmeye çalışıyor. Normal midir böyle şeyler aceba. Gövdesini kaldırmıyor. Sadece biberon ya da emziği için uyku öncesi resmen tam dönüyor onlara ulaşmak için
Z
Zeynep E. O. ..
6 Temmuz 2025 11:52
Kızım da 13 ocak doğumlu. Dönmüyor. Sosyal medyada bir doktor 6 aylik bebek dönmüyorsa nörolojik muayene olmalı diyordu ama en geç 9 aylik olana kadar dönme beklenir diye biliyorum. Tombik bebeklerde biraz hantal olabiliyorlar. Bende hocanın cevabını merak ediyorum
H
Habibe S.
6 Temmuz 2025 11:58
Evet youtube da osman hoca 9 ay diyor bakalım inşallah 😊 egzersize devam
Z
Zeynep E. O. ..
6 Temmuz 2025 13:08
Bizimki egzersiz sevmiyor. Rahatına düşkün 😂
N
Nur P. İ.
7 Temmuz 2025 23:47
Bebegım kılolu asla söyledıgınız ayda donemezdi 10. aydayız suan uykuda ble donuyor saga sola 8 den sonra basladı yönelme smdı 10. aydayız donuyor ama tam tur olarak degıl
S
Sinem S.
8 Temmuz 2025 19:16
Benim bebeğimde 5 25 günlük hala tam dönemiyor öyle bir çabasıda yok neredeyse desteksiz oturacak sürekli oturmak istiyor ayaklarını yere asla basmıyor arada bazen basıp itiyor kendini o kadar 6. Ay bitimimi beklenmeli yoksa başındamı dönmüş oluyor
H
Habibe S.
8 Temmuz 2025 19:20
Benim kızımda oturur pozisyona gelmek istiyor, egzersiz yaptırın bence fark ediyor, öğreniyorlar zamanla. Genel hali durumu iyiyse endişe etmemeliyiz bence