5 Aylık Uykuya Direniyor

83 görüntüleme
K

Kübra Ç.

17 Haziran 2025 11:14
Üç buçuk aylıkken başladı bir buçuk ay boyunca gündüz ve gece sesi kısılana kadar ağlayıp çığlık atıyordu uykuya direniyor dalamıyordu. Şu an tam 5 aylık özellikle akşam saatlerinde olan uykusu ve son uykusunda dalmakta zorlanıyor. Belirli bir uyku şekli yok çoğunlukla kucağımda temas ile uyutabiliyorum ne zaman rahat bir şekilde dalacak? Hiç bir sağlık sorunu yok.
E

Esengül A.

17 Haziran 2025 11:35
Benim çocuğum da hep kucakta ilerleyen zamanda da memede uyumaya başladı. Ve halen uykuya geçmesi 1-2 saat bazen 3 saat sürüyor. Çok direniyor. Uykuyu seviyor ama gitmek uyumak istemiyor. Ne denediysem bir çözüm olmadı. Umarım burası bize yardımcı olur. Bazen kafayı yiyecek oluyorum
E

Esengül A.

17 Haziran 2025 11:35
Ve 25 aylık
K

Kübra Ç.

17 Haziran 2025 11:37
Ay ne zaman rahat bir şekilde uyuyacaklar 25 aylık diyorsunuz
C

Cansu C.

17 Haziran 2025 11:37
Sanırım diş çıkarma dönemine girmiş bebeğim 5 ay 10 günlük aynı şeyleri yaşıyoruz gece ateşe düşmüşcesine ağlama uykuya direnme kucağa gelince sakinliyor ve bir dişi kendini gösterdi meme mama reddi şuan hepsini yaşıyoruz Allah kolaylıklar versin.
K

Kübra Ç.

17 Haziran 2025 11:39
Size de çok geçmiş olsun rabbim kolaylık versin 😢

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir