5 Aylık Uyku Problemi
150 görüntüleme
A
Aslı K.
Premium Üye
6 Mayıs 2026 22:31
5 aylık bebeğim gündüz hala 4 uyku yapıyor sabah 7-7:30 arası uyandırmama rağmen gece uykuya geçişi 21-22 arası oluyor. Ayrıca sadece emerek dalıyor piş piş yapınca gülüyor oyun sanıyor. Gece de nerdeyse 2 saatte bir uyanıp emmek istiyor. Bunu nasıl çözebiliriz?
B
Bilhan Ö.
Premium Üye
6 Mayıs 2026 22:34
Benimkide 3 aylık dalamıyor uyukusu çok olmasına rağmen uyuyamıyor gündüzde akşam da bi gece uyuyor

Sümeyye M.
6 Mayıs 2026 22:54
Benim bebeğim de 5 aylık, aynı süreci yaşıyorum. Saat 18.00 dan sonraki uykusunu gece uykusu kabul edip uyansa bile ısrarla destek vererek uyutuyorum. Gece uykusu olarak devam ediyor. Belki sizde belli bi saatten sonra uyansa bile gece uykusu yapıyor gibi ısrarla destek vererek uyutursanız gece uykusu saatini öne alırsınız.
G
Gül Y.
6 Mayıs 2026 23:00
Düzenli sabah yürüyüşü yapmanızı tavsiye ederim bebeğim 4 günlük olduğundan beri her sabah yürüyüşe çıkarıyorum uyku problemimiz hiç olmadı diş çıkardığı zaman sadece bikaç gün saat başı kalkmaları oldu şu an 8 aylık olmak üzere akşam 9da yatıp sabah 6ya kadar uyuyor gündüz de 2 uyku yapıyor . 5 aylık bebeğin memede uyuması normal bu arada benim bebeğim 6.5 aylıkken memede uyumayı bıraktı
A
Aslı K.
Premium Üye
7 Mayıs 2026 10:17
Benim bebeğim de 5 aylık, aynı süreci yaşıyorum. Saat 18.00 dan sonraki uykusunu gece uykusu kabul edip uyansa bile ısrarla destek vererek uyutuyorum. Gece uykusu olarak devam ediyor. Belki sizde belli bi saatten sonra uyansa bile gece uykusu yapıyor gibi ısrarla destek vererek uyutursanız gece uykusu saatini öne alırsınız.
A
Aslı K.
Premium Üye
7 Mayıs 2026 10:18
Düzenli sabah yürüyüşü yapmanızı tavsiye ederim bebeğim 4 günlük olduğundan beri her sabah yürüyüşe çıkarıyorum uyku problemimiz hiç olmadı diş çıkardığı zaman sadece bikaç gün saat başı kalkmaları oldu şu an 8 aylık olmak üzere akşam 9da yatıp sabah 6ya kadar uyuyor gündüz de 2 uyku yapıyor . 5 aylık bebeğin memede uyuması normal bu arada benim bebeğim 6.5 aylıkken memede uyumayı bıraktı
G
Gül Y.
7 Mayıs 2026 10:21
Bu sabah ilk uykusunu dışarda yaptırdım dediğiniz gibi olur inşallah 🙏🙏
A
Aslı K.
Premium Üye
7 Mayıs 2026 10:22
Açık hava uykusu şifadır demişti doktorumuz bir hafta 10 gün her sabah yürüyüşe çıkın uykusunun düzene girdiğini ve daha kolay uyuduğunu göreceksiniz

Sümeyye M.
7 Mayıs 2026 10:40
Şunu demek istiyorum gündüz uyuyor uyanıyor maksimum 2- 3 saat uyanık kalıyor. Saat 18:00’den sonra uyandiginda hadi 2 saat uyanık kal sonra uyu modunda ilerlemiyorum. 18 den sonra saat kaçta uyuttuysam, o saatten sonra uykusunu bağlamaya gayret ediyorum.
Yükleniyor...