5 Aylık Uyku Eğitimi
225 görüntüleme
İ
İrem Ü.
28 Ağustos 2026 14:36
Bebeğim gündüz uykularının tamamını kucağımda ve sürekli uyanarak yapıyordu, uyku eğitimine başladık. Yatır kaldır yöntemine benzer bir sistemle ilerliyoruz. Daha önceleri başımıza gelmeyen bir durumla karşı karşıyayız. Geçen gece saat 03 00 da uyanıp 04 15 e kadar, dün gece ise 02 00 da uyanıp 04 20 ya kadar uyanıktı. Uykusunu almış etrafa bakınıyordu akla karayı seçtik son dakikalarda memede uyudu. Bu uyanıklıklar yaşanmıyordu. Gündiz uykuları zaten uzun değil. Sizler de yaşıyor musunuz, neye bağlı olabilir?
M
Meryem N. G.
28 Ağustos 2026 16:33
Bide uyku eğitimi aldık aynı aylarda hatta yeni bitti sayılır. Bizimki de gece 2 de bi kalkıyordu 4 e kadar 2 saat asla uyumuyordu ve ağlıyordu uyutun beni diye. 4-5 günün sonunda bitti bu davranışı. Bizim eğitmen protesto ediyor yeni düzeni demişti. Sizin de bi kaç güne geçer umarım. Uyandığında hiç konuşmayın ağlanıyorsa kendi haline bırakın bi süre sonra mayışıyorlar zaten
B
Bengisu B.
4 Eylül 2026 09:53
Gündüz uykularını biz de kucakta yapıyoruz 3 aylık bebeğim nasıl yatağa alıştırdınız yatırdığım an uyanıyor 😊
İ
İrem Ü.
4 Eylül 2026 09:57
Bide uyku eğitimi aldık aynı aylarda hatta yeni bitti sayılır. Bizimki de gece 2 de bi kalkıyordu 4 e kadar 2 saat asla uyumuyordu ve ağlıyordu uyutun beni diye. 4-5 günün sonunda bitti bu davranışı. Bizim eğitmen protesto ediyor yeni düzeni demişti. Sizin de bi kaç güne geçer umarım. Uyandığında hiç konuşmayın ağlanıyorsa kendi haline bırakın bi süre sonra mayışıyorlar zaten
İ
İrem Ü.
4 Eylül 2026 10:00
Gündüz uykularını biz de kucakta yapıyoruz 3 aylık bebeğim nasıl yatağa alıştırdınız yatırdığım an uyanıyor 😊
B
Bengisu B.
4 Eylül 2026 10:07
Zor oldu Bengisu hanım ben 4.5 ay kucağımda tuttum uyuturken de uyurken de .uyusun diye 1.5 saat [hiç.oturmadan](hiç.oturmadan) odada dolaştığımı dikilidğimi bilirim kaç kere. Henüz erken biraz sizin için. Bazı taktikler var beşiğe koyarken uyanmamaları için ama bizde işe yaramamıştı totosunda sensör var gibiydi. Biraz daha sabredin 4.5 aylıkken uyku eğitmeniyle ilerlemeye başladım ben. Şu an 5 ay 1 haftalık. Her şey düzelmedi tabi ki gece hala sık uyanmalar meme beklemeler devam ediyor, ama gündüz uykularını beşikte yapıyor ne kadar uyursa artık.
M
Meryem N. G.
4 Eylül 2026 11:11
Meryem hanım cevabınız için teşekkürler. Dün gece yine yaşadık şunu fark ettim ki, uyandığında meme bekliyor meme vermeden uyutmaya çalıştığımda uyumuyor dalıyor gibi yapıp hemen ayılıyor 1 saat 15 dk direndim ara ara beşiğinde bıraktım takıldı döndü ayaklarını kaldırdı indirdi ara ara odada dolaştık en son ben de yoruldum memeye aldım uyudu. Meme verdikçe de daha sık uyanacak çözemedim daha bundurumu
Yükleniyor...