5 Aylık Uyku
93 görüntüleme
D
Deniz Ç. A.
16 Haziran 2026 22:39
Bebeğim son bir aydır önceye göre çok sık uyanmaya bazen gece uykusunda gözü kapali ağlamaya başladı ağlaması geçmediği için uyandırmak durumunda kalıyorum uyandıgında gülümsüyor sonra tekrar uyutmaya calisiyorum iyice kafayı yemek üzereyiz. Gündüz uykuları 15-30 dakika arasında. Anneannesi uyuttuğunda en az 1 saat uyuyan bebeğim ben uyuttuğumda yatağa bıraktığım an uyanıyor eskiden en azından 3-4 saatlik blok gece uykusu yapardı artık onlardan eser yok saat başı uyanıp emerek tekrar uykuya geçmek istiyor perişan oldum bu durumu yaşayanlar varmı nasıl geçecek yada geçecek mi? Emdiği sürece bu kadar uyanacak mı yakında işe geri döneceğim nasıl ayakta kalacağim cok çaresizm
S
Sena S.
16 Haziran 2026 23:46
benim bebeğimin uyku düzeni de 5 aylıkken bozuldu 9. Aya kadar devam etti diş patlattı rahatladı geceleri uyanıp emerek kendini rahatlatıyorlar bence hala bi düzenimiz var diyemem ama eskiye nazaran daha iyi. Her bebek farklıdır belki geçici bir şeydir sizde daha az uyumasının nedeni muhtemelen kokunuz, emen çocuklarda olan bir durum. Uykusuzluk çok zor sizi çok iyi anlıyorum ben gündüz o uyudukça uyuyordum öyle ayakta kalabiliyordum siz işe de başlayacağım diyorsunuz babasından destek isteyin nöbetleşe bakmanızı öneririm
Yükleniyor...