5 Aylık Uyku

83 görüntüleme
D

Dilara N.

27 Şubat 2026 17:30
3. ayından beri hep 21.00 da uyuttum sabaha kadar uyanmıyordu 6-7 gibi gibi uyanırdı güne baslardık. 5. Ayımıza girdik sayılır yine 21.00 da uyutuyorum ama gece 3-4 gibi uyanıyor ve 1 saat boyunca uyumuyor neden olabilir yasayanınız varmı??
Betül E.

Betül E.

27 Şubat 2026 19:33
Merhaba 5. Ayda uyku gerilemesi oluyor diye biliyorum 5 ayda tanıdığım herkes aynı sorunla mücadele etti. Bir süreç ve geçecek🌺❤️
D

Dilara N.

27 Şubat 2026 19:35

Betül Erdoğan

Merhaba 5. Ayda uyku gerilemesi oluyor diye biliyorum 5 ayda tanıdığım herkes aynı sorunla mücadele etti. Bir süreç ve geçecek🌺❤️

Ay inşallah geçer sağolun 🙏🏻
Betül E.

Betül E.

27 Şubat 2026 19:52

Dilara Nalcı

Ay inşallah geçer sağolun 

Biraz uzun sürüyor ortalama 1 ay ama tabi bebekten bebeğe değişiyor sanırım hiç endişe etmeyin 🌺
Y

Yeşim I. E.

27 Şubat 2026 20:24

Betül Erdoğan

Biraz uzun sürüyor ortalama 1 ay ama tabi bebekten bebeğe değişiyor sanırım hiç endişe etmeyin 🌺

4. Ay atağında başladı uyku gerilememiz 5. Ay oldu hala devam ediyor. Acaba ne zaman geçiyor tahmini olarak? Uyku eğitimine de başladık yanlış mı olur acaba
Betül E.

Betül E.

27 Şubat 2026 20:27

Yeşim Işık Erkal

4. Ay atağında başladı uyku gerilememiz 5. Ay oldu hala devam ediyor. Acaba ne zaman geçiyor tahmini olarak? Uyku eğitimine de başladık yanlış mı olur acaba

İşin uzmanı değilim ama oğlumdan yola çıkıyorum 5. Ayın son haftası civarıydı tekrar sakinleştiğinde. Uyku eğitimi için bence sizi zorlayacak bir süreç. Umutsuzluğa neden olabilir 😔

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir