5 Aylık Tadım Önerisi Alabilir Miyim 🙏
172 görüntüleme
E
Esra A. ..
19 Şubat 2026 14:16
5 aylık olduk..Doktorumuz tadımlara geçebilirsin dedi..Nasıl neler verebilirim yardımcı olabilecek olan var mı?Sadece çay kaşığıyla yoğurt tattırdım ..Çok küçük diye başka aklıma gelen birşey yok beynim durdu resmen ..
G
Gülcan Ş.
19 Şubat 2026 14:19
Allah bağışlasın havuç kabak elma armut bunları buharda haslayıp 3 gün kuralıyla verebilirsiniz ben suda hasladım ezip vermeye başladım suan 8 aylık yogrut dışında pek birsey beğenmedi
E
Esra A. ..
19 Şubat 2026 14:21
Çok sağolun🙏..Haşlama aparatı da aldım çok teşekkür ediyorum havuçla başlıyayım o zaman bugün bende ..Elmayı armutu cam rendeyle rendeleyip versem olur mu acaba ?
Ö
Öznur T.
19 Şubat 2026 14:31
Biraz buharda haşlayıp vermek daha iyi oluyor patates kabak havuç bal kabağı elma armut muz avakado şeklinde gittim ben izlemek önemli tadımlık doyumluk değil demişti doktor
A
Arzu.G
19 Şubat 2026 14:39
Patates, kabak, havuç gibi sebzelerle başlayın önce haşlayıp tatlı kasigini geçmeyecek kadar tattirin ilk etapta tek [tek.sonra](tek.sonra) karışım olarak verirsiniz 2li 3lu .günde 1 tadım yaptırın sabahları yavaş yavaş gidin ki bağırsakları tolere edebilsin [yenilikleri.sebzeler](yenilikleri.sebzeler) bitince meyvelere geçin ki meyve tatlı sonuçta önden almasın onları. rendeleyip verebilirsiniz yoğurtla karıştırıp da verebilirsiniz. Sonra yumurta ceviz gibi alerji ihtimali daha yüksek besinleri deneyin yine minik miktarlarla tek tek mümkünse 3gun [kuraliyla.unutmayin](kuraliyla.unutmayin) [9.aya](9.aya) kadar doyum değil tadım süresi. Miktar ya da çeşit bı anda fazla gelirse bağırsak sorunları yaşarsınız .bir de tadimlara birer damla zeytinyağı eklerseniz sinidirimi rahat olur
Ö
Özge T.
19 Şubat 2026 15:46
Arkadaşlar çok güzel anlatmış ben de şunu ekleyebilirim gün gün yedirdiklerinizi not alabilirsiniz vücudunda falan bir şey çıkarsa elinizde bilgi olur veya kusarsa falan ne zaman ne yedi bilinir💕
H
Handan ..
19 Şubat 2026 17:01
Merhabalar bizde beş aylık olduk tadimlara başlayacağız bu hafta buharda pişirme aparatı nerden aldiniz. Baktığım çoğu siste de yorumlar kötü paslaniyor yazmışlar
E
Esra A. ..
19 Şubat 2026 20:21
Merhabalar bizde beş aylık olduk tadimlara başlayacağız bu hafta buharda pişirme aparatı nerden aldiniz. Baktığım çoğu siste de yorumlar kötü paslaniyor yazmışlar