5 Aylik Sürekli Ağlama Zor Uyuma Kucakta Durmak İsteme.

83 görüntüleme
A

Ayse Ö. ..

7 Ağustos 2025 09:10
Bebegim 42 haftalik doğdu. 12 gün kuvezde yattı. Oksijensiz kalmaktan ve enfeksiyodan. Tedaviler olumlu geçti cok şükür bi sıkıntı yok dendi emari falan temiz geldi. Hem yoğun bakım doktoru hem nöroloji uzmani bi sıkıntı olmadığını söyledi gelisimide güzel düzenli doktor kontrollerine gidiyoruz bi problem yok. Ama bebegim bazi donemler çok aşırı ağlıyor yere bıraktığım an dayak yemis gibi ağlıyor. Kucağımda hoppala oynarken falan problem yok hep oyle oynamak istiyor. Gun boyu kucagimdan inmek istemiyor kahvaltı bile yapamıyorum. Bebeğimin ne gibi bi sorunu olabilir? Birde geceleri çok gec uykuya dalıyor kaçta yatarsa yatsın 2 den önce derin uykuya geçemiyor. Yarim saate bi saate sürekli uyanip emmeden sakinlesmiyor. Şuan 5 aylık.
Feride Y.

Feride Y.

7 Ağustos 2025 10:02
Ayşe hanım merhaba benim bebeğim de beş buçuk aylık ve bir haftadır aynı sorunu yaşıyorum. Uyku sorunumuz yok ama asla yalnız kalmak istemiyor kendi başına oyun oynamıyor benden başka kimsede durmuyor. Babasıyla bile çok kısa vakit geçiriyor. Ben doktora da götürdüm sürekli huysuz olmasından dolayı bize diş ile ilgili olabileceğini söylediler. Buna yönelik belirtiler var zaten ama diş çıkarana kadar sürekli bu şekilde olması çok zor bence. Ben yine de damaklarını rahatlatmak için bir şeyler yapıyorum rahatlıyor da ama yine de eskisi gibi değil sürekli kucakta olmak istiyor kucakta olduğu zaman keyfi çok yerinde gülüyor oynuyor
F

Fatma S. ..

7 Ağustos 2025 10:05
Gaz sancıları diş ağrıları derken yapmadığım şey kalmadı ama artık karakterinin bu olduğuna ikna oldum. 2. Çocuğum aynı böyle hep ağlıyor. Özellikle gündüzleri hiç uyumuyor o yüzden hep mutsuz. İlkiyle kıyasladığımda hayata küstürdü resmen beni öyle bir çocuk. 8 aylık oldu biraz azaldı ağlamaları. Sizde bu dönemdeki diş ağrılarını çözmeye çalışın. Özel bir sebep olduğunu düşünmüyorum huyları bu bence
Dilek K. .

Dilek K. ..

7 Ağustos 2025 10:09
Biz de aynı şeyi yaşadık 5.ayımızda sırtı yere değer değmez çığlık çığlığa ağlıyordu hep kucak istiyordu uykuya direniyordu kucağımda uyuyordu yerine koyarken yine çığlık kıyamet temel ihtiyaçlarımı bile karşılayamadığım bir dönemdi. Doktorumuz herhangi bir sorun olmadığını belki diş olabileceğini söyledi ama diş çıkarmadı. 1 hafta falan sürdü sonra kendiliğinden geçti.
F

Fatma S. ..

7 Ağustos 2025 10:09
Üst dişleri çıkarması tam 1 ay sürdü. Damakları şişti bembeyaz gözüküyor ama bir türlü damağı yarıp çıkamadı. Karanfil kürü, tetagil, soğuk uygulama hepsini yaptım. Geceleri hiç uyuyamayınca ağrı kesici bile verdim o bile etki etmedi bizde. Onları çıkarınca biraz rahatladı. Sıra diğerlerinde. 16 tane daha diş çıkaracak olması beni çok korkutuyor😂
Feride Y.

Feride Y.

7 Ağustos 2025 13:29
Karakterinin böyle olmasından çok korkuyorum bu şekilde gerçekten çok zor ama bir hafta öncesine kadar böyle bir bebek değildi geçen hafta aşı yaptırdık bir kaç gün huzursuzluk vardı o yüzden. Ama ondan sonra bir değişti sanki benim bebeğim değil gibi sürekli huysuz hiçbir şekilde memnun olmuyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir