5 Aylık Oturma

86 görüntüleme
M

MK ..

28 Eylül 2025 20:02
Bebeğim yarın beş aylık bir kaç gündür etrafına yastık koyarak bir kaç dakika oturtmaya çalışıyorum bugün bir yakınım çok erken olduğunu henüz bebeğe zarar vereceğini daha başlamamam gerektiğini söyledi bende korktum zarar veririm diye ama bebeğim başını dik tutabiliyor sizce zarar vermiş miyimdir oturtarak aklım karıştı .
Çağla

Çağla

28 Eylül 2025 20:05
Biz dört aylık kontrole gttıgımızde doktor destekli oturtmayabaslayın demişti bende oturtuyorum yani
N

Neş

28 Eylül 2025 20:05
Oğlum 4,5 aylık doktorumuz günde birkaç defa birkaç dakikalık yastık desteğiyle oturtmamızı söyledi. Güvendiğiniz doktoru dinleyin eşi dostu akrabayı boşverin
S

Sümeyye S.

28 Eylül 2025 20:13

Osman Bey’in bu videolarını fırsatınız olursa lütfen izleyin. Osman Bey’in söylediklerinden kısaca yazayım; 3. ay civarında canlı destekli yani sizin vücudunuzla destekleyerek oturtma sürecine giriyorsunuz, 4-4,5 ay civarında da cansız destekli oturtmaya başlıyoruz bir koltuğun kenarına koyarak ya da yastıklarla destekleyerek oturmayı öğrenmesini sağlamaya çalışıyoruz buradan sonra da ek gıdaya başlayabilmesi için en önemli kriter dik oturabilmesi yani mama sandalyesi destekli oturtmaya başlıyoruz.
Korkmayın, zarar verdiğinizi düşünmeyin. Cansız destekli şekilde yani yastıklarla vs. güvenli bir şekilde oturmasını sağlamaya devam edin. Sağlıkla büyüsün. 😊
M

MK ..

28 Eylül 2025 20:21
Teşekkür ederim cevaplarınız için🙏

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir