5 Aylık Oğlum Uyumuyor
60 görüntüleme
D
Dilek M.
21 Ocak 2026 09:54
Oğlum 5 ay 10 günlük doğduğundan beri zaten uyku sorunlarımız vardı. Ama artık büyüdü yavaş yavaş düzene girer derken iyice bozuldu. 1 haftadır geceleri yarım saatte bir uyanıyor gündüz ise toplam 1 saat anca uyuyodur. Aylık uyanıklık süresine oda sıcaklığı nemi kıyafeti yatağı aklınıza gelebilecek her şeye dikkat ediyorum ama yok uyumuyor. Çok uykusuzum perişanım desteksiz büyütüyorum zaten zor bir çocuk gündüze mecalim kalmıyor ne yapmalıyım :(((
S
Seer H.
21 Ocak 2026 10:08
Uyku eğitimi almayı deneyin bence Allah yardımcınız olsun :(
D
Dilek M.
21 Ocak 2026 10:13
Teşekkür ederim amin işe yarar mı diyorsunuz uyku eğitimi :(
A
Akile B. ..
21 Ocak 2026 11:05
@Dilek Mete benim bebeğimde 5 ay 5 günlük aynı şeyleri yaşıyoruz sallamaktan kocağımda gezdirmek ten yoruldum uyusa yine iyi ama sürekli kalkıyor gece artık 15 gündür sürekli kalkıyor 2 saat sallıyorum geri uyusun diye bi ağlama başlıyor ediyor bazen sabah oluyor güne sıfır enerji ile başlıyoruz
D
Dilek M.
21 Ocak 2026 11:19
@Dilek Mete benim bebeğimde 5 ay 5 günlük aynı şeyleri yaşıyoruz sallamaktan kocağımda gezdirmek ten yoruldum uyusa yine iyi ama sürekli kalkıyor gece artık 15 gündür sürekli kalkıyor 2 saat sallıyorum geri uyusun diye bi ağlama başlıyor ediyor bazen sabah oluyor güne sıfır enerji ile başlıyoruz
A
Akile B. ..
21 Ocak 2026 11:30
Bende aynısını düşündüm diş mi dedim onun için de yapıyorum ama aynı devam etti amin Allah yardımcımız olsun bende çok düşündüm kendim mi versem yardım mı alsam kararsızım
D
Dilek M.
21 Ocak 2026 11:35
Bende aynısını düşündüm diş mi dedim onun için de yapıyorum ama aynı devam etti amin Allah yardımcımız olsun bende çok düşündüm kendim mi versem yardım mı alsam kararsızım
A
Akile B. ..
21 Ocak 2026 11:46
@Dilek Mete tâbi kide paylaşırım güzel sonuçlar alırız inşallah 🤲