5 Aylık Mukuslu İshal
42 görüntüleme
S
Sümeyra İ.
11 Aralık 2025 13:48
4. Ay da kaka testi vermiştik doktorumuz süt alerjisinden şüphelendi ve bir aydır süt ürünlerinih yemiyorum arada kaçaklar çok az miktarda olabiliyor. Mukuslu kaka ve ishal her gün bir kakasında denk geliyorum. Bu besin alerjisi muhabbeti yeni bir durum bence ve çocuk her çocuk doktoru bana niyeyse bu konuda bilgili gelmiyor. Şu an 5 aylık oldu bebeğim bu iş devam ediyor ve ishalden kaynaklı kilo alımı düşmüş olabilir. Bir de sürekli popoda kızarıklık oluşuyor. Artık bu durumdan çok yoruldum araştırıp alerji doktoruna gideceğim. Var mı böyle şeyler yaşayanlar aranızda???
K
Kübra A.
11 Aralık 2025 14:10
Belirtileri besin alerjisine benziyor bizde de biraz belirti var doktora gideceğiz
G
Gamze S.
11 Aralık 2025 14:15
Merhabalar kızım 4 aylık yaklaşık 1 aydır bende aynı şeyleri yaşıyorum hep kızarık mantar döküntü oluyor bez bölgesinde bana da alerji dediler bir kere kanlı kaka oldu bir daha da olmadı çok şükür diyette yaptım olmuyor bende her bebeğin aynı şeyleri bu dönemde yaşamasına şaşırıyorum her çocuk mu besin alerjisi olur şaşırtıcı
S
Sümeyra İ.
11 Aralık 2025 15:08
Evet ya gerçekten o kadar çok duyuyorum kiönceden de var mıydı acaba böyle bir şeyler