5 Aylık Meme Reddi
75 görüntüleme
M
Melisanur G. ..
1 Temmuz 2025 20:52
Bebeğim 3. aya girdiğimiz ilk haftadan itibaren meme reddi yapmaya başladı emzirmek istediğim de çığlık çığlığa ağlıyor kucaktan kendini atmaya çalışıyordu uyku arasında uyku sersemi iken emzirdim geçen haftaya kadar böyle devam etti tam düzeldi sık sık emmeye başladı dedim ama son iki gündür önceki halinden daha kötü oldu asla emmiyor uyku arasında deniyorum onuda kabul etmiyor çok fazla ağlıyor
S
Seda K.
1 Temmuz 2025 21:05
Benim bebeğim de 4. ayda meme reddine başladı şimdi 7. ayı bitti asla emmiyor önce uykuda emzirirken ediyordu şimdi onu bile emmiyor. Çok şey denedim ama asla memeyi almıyor agresifleşiyor ağlıyor ama almiyor. Sütümü sagip biberonla veriyorum. Varsa meme reddi sonrası bebegini memeye dondurebilen ne yaptığını bizlerle de paylaşırsa çok iyi olur..
C
Ceylan Y.
1 Temmuz 2025 21:14
Emzirirken ayağa kalkın bir yandan da poposunu pışpışlayın
C
Ceylan Y.
1 Temmuz 2025 21:15
Ayakta çok sarsmadan aşağı yukarı hafif eğilerek poposuna pış pış yapın öyle emzirmeye çalışın
O
Olga D. K.
3 Temmuz 2025 14:03
emzirme pozisyonunu değiştirmelisiniz, ben inek pozisyonu denemiştim uzanarak emzirince kabul etti
B
Berna E.
3 Temmuz 2025 16:11
Benim de bebegim 3 aylik. Eskiden bir emmede 15-20 dk emiyordu. 2 haftadir 2 dk emip etrafa bakinip bi 2 dk daha emip yine etrafi incelemeye devam ediyor. Gece uykusunda guzel emiyor ya da kucagimda memeyle uyurken emiyor ancak uzun. Her ay 1 kg ya yakin alirken bu ay 600 gr almis. Cok endiseleniyorum meme reddi mi olcak diye.