5 Aylık Kundaksız Nasıl Uyuturum

113 görüntüleme
H

Hilal ..

22 Temmuz 2025 14:19
Bebeğim 5 aylık oldu kışın bere taktigimiz icin kafasına gözüne geliyordu öylece uyuyordu şimdide göz bandıyla kapatmazsak ve kundak yapmazsam uyumuyor uykuya direniyor.Havalarda sicak artik kundak yapinca insilik oluyor hep kollarini baglamak zorunda kaliyorum.Nasil yapmam lazım bu alışkanlığı yok etmek için bana acil bir öneri verin
Ceren Ç.

Ceren Ç.

29 Temmuz 2025 10:57
benimde aynı mecbur kundaklıyorum isilik oluyor gündüz yüzüstü yatırıyorum mecburen gece kundak yapıyorum sadece
S

Suna B.

30 Temmuz 2025 15:04
Bende 4.5 aya kadar kullandım 1 haftadır bıraktım önce gece uykusuna geçmesini bekledim emzirip yatırdığım zaman açtım bi kaç gün böyle denedim sonra gündüzleri de çıkardım ben sallayarak uyutuyorum 10 dk fazla uğraştım başlarda sonra biraz uzadı ama şimdi tamamen bıraktık
N

Naime

30 Temmuz 2025 20:30
Ben tülbent yani eşarba sarıyorum
N

Nurtan M. E.

30 Temmuz 2025 20:34
Kundak zararlı yapmayın hele ki 5. Ayda bebek hareket edeceği dönmeyi öğreneceği dönemde kundak yaparsabız öğrenemez yüzüstü döner kendini kurtamaz eller bağlı diye yavaş yavaş alıştırıcaksınjz kundaksız uyutmaya. Ben doğduğundan beri kundak yapmadım hep sere serpe uyudu
S

Seren I.

31 Temmuz 2025 15:07
Kundak zararlı değil kesinlikle katılmıyorum. Bırakmak için geçiş kundakları var onları deneyebilirsiniz. ( bacaklar serbest sadece kollar kapalı aşamalımolarak bir kolu ya da iki kolu açıp kundaksıza geçişi amaçlıyor kullandım ve bu şekilde rahat bıraktık biz)

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir