5 Aylık Her Yerde Ağlıyor
153 görüntüleme
E
Esma N. ..
21 Mart 2026 11:35
Çok zorlanıyorum artık nereye gitsem kimi görse dayak yemiş gibi ağlıyor iki üç güne bir gördüğü anneanne ve babaannesine bile ağlıyor sürekli benim kucağımda dayanamıyorum artık nolur bi şey deyin ne yapmalıyım nasıl insanlara alıştıracağım
H
Hnazan
21 Mart 2026 12:39
Aynı problemi ben de yaşıyorum 2 aylık. Kalabalığa asla gelemiyor. Bu sorun 3-4 aylıkken biter yazıyorlardı sizden gördüğüm kadarıyla 5 ay hala devamsa ne yaparız bilmiyorum. Dedesine gittiğimizde sorun yaşıyoruz odalara kapanmak zorunda kalıyoruz. Sevemiyorlar. Bir açıklama gelirse çok memnun olurum.
B
Betül G.
21 Mart 2026 13:09
Aynı sorunu yaşıyorum aşırı huysuzlaştı ve benim kucağımda da ağlıyor emzirmeye kalkınca iyice sinirleniyor boğazı parçalanıyor normal bi ağlama değil canı mı yanıyor bu neden böyle tam rahatlıcaz artık dediğim dönemde
E
Esma N. ..
21 Mart 2026 14:31
Aynı problemi ben de yaşıyorum 2 aylık. Kalabalığa asla gelemiyor. Bu sorun 3-4 aylıkken biter yazıyorlardı sizden gördüğüm kadarıyla 5 ay hala devamsa ne yaparız bilmiyorum. Dedesine gittiğimizde sorun yaşıyoruz odalara kapanmak zorunda kalıyoruz. Sevemiyorlar. Bir açıklama gelirse çok memnun olurum.
E
Esma N. ..
21 Mart 2026 14:32
Aynı sorunu yaşıyorum aşırı huysuzlaştı ve benim kucağımda da ağlıyor emzirmeye kalkınca iyice sinirleniyor boğazı parçalanıyor normal bi ağlama değil canı mı yanıyor bu neden böyle tam rahatlıcaz artık dediğim dönemde
İ
İlayda A.
21 Mart 2026 15:13
Beş buçuk aylık dört aylıktan sonra başladı evden çıkmamız yeterli gittiği yerde anneannesi halası kesinkle durmuyor uyumuyor eve gelince hiçbir şey yok ama geçer dediler bilmiyorum nasıl geçecek
B
Betül G.
21 Mart 2026 21:28
Aynı şekilde çok felaket bir ağlaası var kusturuyor midesini buladırıyor o derece de bizimki de neyapacağız acaba nasıl ve ne zaman düzelecek
E
Esma N. ..
21 Mart 2026 21:42
Sanırım 4 ay atağı falan bu bizim 3.5 da başladı ben bitmesini beklerken sanırım asıl şimdi başladı dedesi daha doğru düzgün sevemedi ya uyuyodu ya ağlıyor uykusuzluktan yapıyor genelde de gitgide kolaylaşır diye bekliyorum ama sanki öyle olmuyor allah yardımcımız olsun sadece bilin ki yalnız değilsiniz bunu bilmek bile rahatlatıyor
H
Hnazan
23 Mart 2026 22:39
Evet özellikle uyuması gerektiğinde kıyamet kopuyor. Ben de çözüm olarak slinge takıp sessiz bir ortama geçip yumuşak ses tonuyla sakinleştirmekte buldum çözümü. Ama sevemiyorlar tabii. Karşıdaki kişi de yumuşak yaklaşırsa belki….. herkese kolay gelsin.