5 Aylık Geceleri Gaz Sancısı

77 görüntüleme
Elif İ. D.

Elif İ. D.

5 Temmuz 2025 06:51
Merhaba,
Bebeğim 5 aylık şu an ama bazı geceler gaz sancısı ile ağlayarak uyanıyor. Diş vs değil çünkü gazımı çıkarınca rahatlıyor ve kendi kendine uykuya geri dönüyor. Gaz sancısının olduğu günleri kafamda analiz ediyorum ne yaptık ne yedik vs vs diye ama farklı bir şey yapmıyoruz. Mama + anne sütü ile besleniyor ama benim sütüm artık kesilecek kadar azaldı az gelince beni emmek istemiyor pek doğal olarak ben sağıp verebildiğim kadar veriyorum yine de. Yediklerime net dikkat ediyorum hala. Ama gaz sancılarımız bizi çok zorluyor hala. Fikri olan var mıdır acaba?🤔
E

Edanur Ö.

5 Temmuz 2025 07:18
4. Aydan sonra genelde gaz sancısı kalmaz bi doktora gidin alerji testi yapsınlar
Ş

Şükran Ü.

5 Temmuz 2025 07:30
Merhaba, benim de ikiz kızlarım altı aylık ve birkaç gün önce öyleydiler. 4. aydan sonra gaz sorunları tamamen bitmişti üstelik. Beraberinde ateş de vardı. Ek gıda verdiğim için bir şeyleri yanlış yaptığımı düşünmüştüm hatta ve ek gıdayı azalttım bile. Ta ki alt diş kısımlarında beyazlık oluşana kadar. Anlayacağınız dişten dolayı ağlamasını uyuyamamasını ben gaz sandım. Değilmiş.
L

Latife

5 Temmuz 2025 11:41
Ben sütümün azaldığını hissetttiğim zaman bir bardak süte sade yulaf, dut kurusu ve ceviz koyuyorum onu yiyorum 3-4 gün. Gerçekten arttırıyor düzenli yiyince. Siz de az olduğunu düşünüyorsanız deneyebilirsiniz alerji durumu yoksa eğer

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir