5 Aylık Gece Uykusu

93 görüntüleme
M

Merve D.

10 Nisan 2026 15:18
Bebeğim 7.40 da akşam uykusuna geçiyor. 3 saat uyuyor sonra bütün gece saat başı uyanıyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Aç olmadığına eminim uyku geçidini sağlayamıyor. Dönmeye başladı uykuda elini yüzüne atıyor dönmeye çalışıyor kendi kendini uyandırıyor. Uyku tulumu kullanıyorum. Ne önerirsiniz?
N

Nadide A.

10 Nisan 2026 15:30
aynı durum bende de var ama bende şaşırmış durumdayım
M

Merve D.

10 Nisan 2026 15:31

Nadide Arı

aynı durum bende de var ama bende şaşırmış durumdayım

Gündüz uykuları nasıl peki
N

Nadide A.

10 Nisan 2026 15:40
şöyle azaldı aslında yarım saat üç uyku yapıyor
N

Nadide A.

10 Nisan 2026 15:40
akşam da en geç dokuzda yatırıyorum ama ara ara uyanmaları var
M

Merve D.

10 Nisan 2026 15:43
Gece çok sık uyanıyor ne yapmalıyım acaba
Ö

Özge İ.

10 Nisan 2026 20:53
Aynı durumu bende yaşıyorum 6 aylık şuanda uyku semineri aldım uygulamaya çalışıyorum ona rağmen yok baş edemiyorum
M

Merve D.

11 Nisan 2026 08:14

Özge İnce

Aynı durumu bende yaşıyorum 6 aylık şuanda uyku semineri aldım uygulamaya çalışıyorum ona rağmen yok baş edemiyorum

Uyku eğitimi bende almak istiyorum ama emin değilim o kadar ücret verip başarısız olursa
Ö

Özge İ.

11 Nisan 2026 11:04

Merve Demir

Uyku eğitimi bende almak istiyorum ama emin değilim o kadar ücret verip başarısız olursa

Ben seminer olarak aldım ama sanırım beceremedim yada bebeğim çok dirençli meme de uyumak istiyor hep
M

Merve D.

11 Nisan 2026 11:05

Özge İnce

Ben seminer olarak aldım ama sanırım beceremedim yada bebeğim çok dirençli meme de uyumak istiyor hep

Genel geçer bilgiler her bebeğe uymuyor bende yapay zeka destekli ilerlemeye çalışıyorum ama çok zor
M

Merve S.

11 Nisan 2026 11:19
İlk kızımda çok kastım çok rutin ler oluşturdum netice gündüz uykusunu erken bıraktı yaş 6 uyku dedik mi hala sıkıntı ile uyur. 4 buçuk aylık kucağımda 2. Kızımda hic kasmadık. Uykusu geldi mi esniyorum hemen uyutuyoruz. Öyle öyle saati kendi kendine oturuyor çok kasmayın canim anneler
M

Merve D.

11 Nisan 2026 14:39

Merve Sarıyıldız

İlk kızımda çok kastım çok rutin ler oluşturdum netice gündüz uykusunu erken bıraktı yaş 6 uyku dedik mi hala sıkıntı ile uyur. 4 buçuk aylık kucağımda 2. Kızımda hic kasmadık. Uykusu geldi mi esniyorum hemen uyutuyoruz. Öyle öyle saati kendi kendine oturuyor çok kasmayın canim anneler

Benim ilk bebeğim galiba biraz onun kaygısı var üstümde. Akşam 7 den sonra dışarı çıkmıyorum misafirliğe bile gitmiyorum uykusu bozulur diye ama böyle de geceleri uyanıyor zaten

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir