5 Aylık Emmek İstememe Az Emm
233 görüntüleme

Zehra K.
1 Temmuz 2026 09:35
Normalde bebeğim emiyordu ama şuan sütüm olmasına rağmen emmek istemiyor bazen 5-6 saate çıkıyor emmediği neden olabilir havanın sıcaklığı ile bir ilgisi varmıdır neyapmalıyım

Begüm A.
1 Temmuz 2026 09:52
Malesef bebişlerde böyle bir dönem oluyo r 4,5 5 arasında biz de yaşadık 3 hafta dürmüştü sonra kendi kendine geçti ama tabiki sıcaklık vs de etkili olabilir ortam değiştirin emzirirken sıcaklığı ayarlayın ama merak etmeyin kendiliğinden geçiyor bir süre sonra

Zehra K.
1 Temmuz 2026 09:54
Malesef bebişlerde böyle bir dönem oluyo r 4,5 5 arasında biz de yaşadık 3 hafta dürmüştü sonra kendi kendine geçti ama tabiki sıcaklık vs de etkili olabilir ortam değiştirin emzirirken sıcaklığı ayarlayın ama merak etmeyin kendiliğinden geçiyor bir süre sonra

Begüm A.
1 Temmuz 2026 09:58
Umarım geçer peki bu süreçte mama ile destek oldunuzmu

Zehra K.
1 Temmuz 2026 10:13
Yok hayır olmadım daha çok uykuya dalarken vermeye çalıştım kilo alımı filan o ay biraz düşmüştü ama o ayda normalmiş bu da bir de alerjikti alerji maması kullanmamız gerekiyordu hiç girmedim o topa . Bu aylar meme reddi de yoğun yaşanıyor hiç riske atmayın derim naçizane
N
Nadire B.
1 Temmuz 2026 11:06
Bizde de aynı durum var hem çok çabuk dikkati dağılıyor hem emmek istemiyor. Ben koltukaltı pozisyonda emziriyorum. Daha cok emiyor öyle birde mutlaka uyanırken emziriyorum. Uyku sersemi 🥰

Gül H. A.
1 Temmuz 2026 11:37
Benim bebeğim de 4 ay 10 günlük 2 3 haftadır süt içmek istemiyor icsede en fazla 5 dk emme süresi. Ne zaman bitecek bu süreç bilemiyorum
H
Hilal ..
1 Temmuz 2026 12:52
Bizde de aynı durum var hem çok çabuk dikkati dağılıyor hem emmek istemiyor. Ben koltukaltı pozisyonda emziriyorum. Daha cok emiyor öyle birde mutlaka uyanırken emziriyorum. Uyku sersemi 🥰
L
Leyla.ekin
1 Temmuz 2026 13:08
Ay ben o hatayı yaptım 5. Ay kontrolunde 220 gr almstı doktor bu kadar harekete normal dese de gittim emen bebegı emmez ettim kılo alımı az gıbı gelince bi de malesef cevrenin soylediklerine kulak asmasan da bilinç altına işliyor galıba neyse mama takvıyesi verdim ek gıdaya da gecirmişti o ay doktorumuz ikisi gelince oğlum memeyi sadece gece almaya basladı bi kaç gun içinde.. bu defa gunduz barı ac kalmasın dedim mamayı arttırdım ve sonuc malesef gece emmeyi de bıraktı 6. Ay doldugunda. kısaca sonra cok pişman oluyorsunuz biraz gozlemleyin ve direnin eger ac olmasına ragmen almamaya devam ediyorsa o zaman mama takvıyesi yaparsınız ama benim gibi hemen vicdan yapıp mamayı dayamayın nolur oglum 8 aylık oldu ben hala gece bazen aglıyorum sut içen cocugu içmez ettim diye.. bu pişmanlık ne zaman gecer bilmiyorum ya da gecer mi?
N
Nadire B.
15 Temmuz 2026 11:15
koltukaltı pozisyonda nasıl emziriyorsunuz acaba bebiş büyük geliyor beceremiyorum ben 😔

Zehra K.
15 Temmuz 2026 20:23
Yanınıza yastık kotun o yastığın üzerine yan yatırır gibi yapın ama bence geçici bir süreç o istememe sonra geçiyor. Yani umarım ben bu cevabı yazana kadar zaten geçmiştir
Yükleniyor...