5 Aylık Ek Gıda
34 görüntüleme
S
Seda Ö.
16 Nisan 2026 23:48
Kızlar bebeğim biraz iştahsız 5 aylık 5900 kilo dedim ki ek gıdaya başlayınca kilo alır mı sizce başını dik tutuyo oturtabiliyor tavsiyelerinize ihtiyacım var
G
Gül Y.
16 Nisan 2026 23:54
İlk 3 ay yani 6-9 ay arası çocuğun ek gıdayı doyacak kadar beslenmesi beklenmiyor tadım yapıyor çiğnemeyi yutmayı öğreniyor ana beslenme kaynağı anne sütü yada mama olarak devam ediyor eğer bebeğim yiyor doysun diye fazla verirseniz kabızlıkla uğraşırsınız
S
Seda Ö.
16 Nisan 2026 23:55
İlk 3 ay yani 6-9 ay arası çocuğun ek gıdayı doyacak kadar beslenmesi beklenmiyor tadım yapıyor çiğnemeyi yutmayı öğreniyor ana beslenme kaynağı anne sütü yada mama olarak devam ediyor eğer bebeğim yiyor doysun diye fazla verirseniz kabızlıkla uğraşırsınız

Afranur K.
17 Nisan 2026 00:01
Çok ciddi kabız oluyorlar, başlangıçta 1-2 çay kaşığından fazlasını verdiğiniz an bağısaklsr grrçekten sıkıntı çıkartıyor. Bunu bile bile kızım sevdi diye fazladan verdiğim muhallebi yüzünden 2 gün boyunca masajlar, banyolar, zeytinyağları ile uğraştım.
mamayı seveceği forma getirmeye çalışın, içine pekmez katan anne yorumları görmüştüm. Ek gıdaya isterseniz başlayın ama kilo beklentiniz olmasın.
mamayı seveceği forma getirmeye çalışın, içine pekmez katan anne yorumları görmüştüm. Ek gıdaya isterseniz başlayın ama kilo beklentiniz olmasın.
E
Elif A.
17 Nisan 2026 00:02
Balkabağını bebekler çok seviyor benim ikizlerim de yemiyordu azar azar bu sayede alıştılar .dokusu tadı bebekler için uygun

Sibel Y.
17 Nisan 2026 00:23
Aman sakın kilo alacak diye küçücük midesi olan bebeğe yüklenmeyin dokuzuncu aya kadar tadım sonra doyurmak hedef