5 Aylık Dönmeme
100 görüntüleme
E
Ezgi Y. K.
3 Aralık 2025 11:24
Benim desteğimolmadan ayaklarından itmeden yada omuzdan dönmüyor yan dahi durmuyor kafasını çeviriyor vücudunu çevirmiyor elleriyle ayaklarını tutuyor fakat ne yüz üstünden sırt üstüne bir ne sırt üstünden yüz üstüne dönmüyor çok endişeliyim
Z
Zeynep E. O. ..
3 Aralık 2025 11:35
Bebeklerin dönmesi için 9. Aya kadar zaman var.diger gelişim basamakları normal ilerliyorsa korkmanıza gerek yok
E
Ezgi Y. K.
3 Aralık 2025 11:37
Bilmiyorum çok yoruldum çok uğraşıyorum egzersizler vs çok yorucu oldu yediklerini kusuyor artık döndürme çabalarımdan
G
Gamze P.
3 Aralık 2025 11:48
Benim oğlum da 6 ay olana kadar hiç dönme yoktu 6 olmasına günler kala birden tek yön döndü 1 hafta sonra iki tarafa döndü sabırlı olun zorlamayin sagina soluna sevdiği oyuncakları koyup teşvik edin
E
Ezgi Y. K.
3 Aralık 2025 12:36
Gamze hanım hepsini yapıyorum video atma şansım olsa size gösteririm ben desteklediğim zaman yan bıraktığımda hafif dönğuor sorun yan hiç dönememesi başını çeviriyor vücudu çevirmiyor
Z
Zeynep E. O. ..
4 Aralık 2025 02:01
Benim kızımda dönmeye hep direndi. 8ay24 günlükken desteksiz döndü.dr da götürmüştüm bunun için ama normal dedi. Şuan 10ay20 günlük artık 4-5 adım atıyor hep ayakta olmak istiyor emekleme bayağıdır var ama yerde olmayı uzanmayı dönmeyi sevmiyor. Bence bazı bebeklerin mizacı böyle 🥰