5 Aylık Bebek Uyku Sorunu Help

80 görüntüleme
C

Candan G. ..

7 Ağustos 2025 17:42
Kızlar oğlum 5 aylık son 1 haftadır uyku sorunu yaşıyorduk ama şuan berbatın en berbatındayız
Normalde ben biyolojik saatine ayına göre neyse öyle davranıyordum ever zorlanıyorduk ama yinede bir şekilde yakalıyorduk o düzeni
3 gündür gündüzleri uyku yok akşamları zar zor uyuduğu gibi çok erken kalkıyor gece zaten yarım saatte bir uyanma bu nedir yani helpppp
22 haftalık şuan atakmı nedir bu ne zaman geçer sizin başınıza geldimi Allah aşkına ne zaman geçiyor berbat haldeyim ben
Şunuda söyleyeyim oda ortamı ısısı vs vs doğru olan neyse uyguluyorum uyanıklık uyku durumu saatlerini filan öyle yormadan huzursuzlanmadan rutinlerle yani yapılması gereken her neyse yapıyorum ama uyumuyor da uyursa da 6. Dakika uyanıyor sonra hadi baştan başla 2 gündür aşırı yoruldu haliyle o uyuması gereken saatlerde uyumadığı için ama neden işte neden
Hadi kızlar sizinde geldiyse başınıza nasıl geçti süreç nasıl geçt ne zaman bitti
S

Safiye Ş. ..

7 Ağustos 2025 18:14
Valla bende ayni durumdayim hemde bir ay dir cozum yok sanirim, bende baya yoruldum hata tükendim 10 dk da bir uyanma nedir ya
S

Safiye Ş. ..

7 Ağustos 2025 18:15
Ayni haftadayiz bu arada
H

Hiranur Y. K.

7 Ağustos 2025 18:28
Aynı şeyleri yaşıyorum 6. Aya girmek üzereyim hala aynı
B

Betül B. ..

7 Ağustos 2025 18:45
Atak haftaları deniliyor bende de durum aynı çok yoruluyorum
N

Neslihan K. D.

7 Ağustos 2025 18:53
Bizde 5 ay 4 günlüğüz. Yaklaşık 2 haftadır aynı durum. 20.00 21.00 arası bir şekilde uyutuyorum ya 30 dakika sonra uyanıyor ya 1 saat sonra. Sonrasında ise sabaha kadar her yarım saatte bir ağlayarak uyanıyor kucağıma alınca uyumaya devam ediyor. Beşiğinde değil kucağımda uyumak istiyor. Neden hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz merak ettim. Doktr muayene ettiğinde diş etinde biraz kabarma var ama diş geliyor diye henüz diyemem dedi. Allah allah ne yaşıyoruz biz acaba
Ş

Şerife G. D. ..

7 Ağustos 2025 19:02
Benimde 21 haftalık kızım var bende aynı durumdayım. Yaklaşık 3 4 haftadır böyle ağlayarak uyanıp kucağıma almadıkça uyumuyor.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir