5 Aylık Bebek Sebepsiz Ateş

108 görüntüleme
İ

İlayda D.

6 Ağustos 2025 19:33
Kızım 5 aylık bugün akşam üstü sebepsiz hafif bir sıcaklık hissettim yani herhangi bi diş hastalık falan yok ama sıcaktı calpol verdim yatırdım ama 37 ateşi neden olabilir? Tüm gece gözlemleyip ona göre hastaneye götüreceğim
İ

İpek

6 Ağustos 2025 19:36
Havalar sicak bebek sicakliyor olabilir serin tutmaya calisin, 37 cok asiri bir ates degil bence
Cihan K. .

Cihan K. ..

6 Ağustos 2025 19:43
Kızım 4 aylık. Onun da olur arada böyle, ateşi 37.4 civarına çıkar sonra normale döner. Havanın sıcak olması ya da kaka falan yaparken kendini fazla sıkması bile etkileyebiliyor diye biliyorum. Küçük bebeklerde böyle hafif ısı dalgalanmaları da normal galiba. İçiniz rahat etsin diye takip edin tabi çok sık olmaması gerekir muhtemelen ama bence problem yoktur.
İ

İlayda D.

6 Ağustos 2025 19:44
Klima kullandığımız için korktum biraz açıkçası farketmeden klima çarpmış olabilir mi diye
Ş

Şeyda B.

6 Ağustos 2025 19:55
Doktorumuz bu havalarda 37,5a kadar normal kabul edilir vücut ısısı dedi 37,5üstü bile sadece takip gerekir dedi
N

Nazlı Ö. ..

6 Ağustos 2025 19:57
Merhaba, bazen havalardan olabiliyor. Sıvı beslenmesine dikkat edin, arttırın. Diş yok demissiniz ama bilemeyiz değil mi? Belki diş olabilir anlayamayabiliriz. Umarım iyidir bebiş 🌸
A

Ayşenur D.

6 Ağustos 2025 20:29
Aynı şekilde minik ateşle başladı 5 aylığız biz de. Sonra dişten şüphelendim ve önemsemedim, birkaç hapşırmadan sonda doktora gidince gribal enfeksiyon geçirdiğini öğrendim iyice gözlemleyin inşallah hiç bir şeyi yoktur sadece sıcaklamıştır 🌺 ♥️
Fadile B.

Fadile B.

6 Ağustos 2025 20:52
Bizde de ansızın sabah ateşi vardı Bir iki saat gözlemledim ama düşmedi doktora gidince boğaz enfeksiyonu dediler ve mevsimsel grip ateşi varsa Bi gösterin
İ

İlayda D.

6 Ağustos 2025 20:59
Ateşi kaçtı düşmedi acaba? Ben kaç olunca götürmeliyim
A

Ayşenur D.

7 Ağustos 2025 03:13
Gözlemleyin genellikle 37.5 üzerine çıkmadı bizde ateş. Ama diğer belirtiler eklenince boğazının kızarıklığı olduğunu söyledi doktor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir