5 Aylık Bebek Öksürük

124 görüntüleme
G

Gözde ..

8 Haziran 2026 09:58
Bebeğim 2 hafta önce burnu akmaya başladı akıntıyla beraber çok hafif öksürmüştü. O gün hastaneye götürdük ve sıkıntı yok burnunu yıkayın her gün dediler akıntı duydukça günde 4-5 kez burnunu yıkadık ama iki haftadır burun akıntısı geçmedi. Bugün de öksürüğü yoğunlaştı ne yapmalıyım
M

Meltem Ö.

8 Haziran 2026 10:11
Çok geçmiş olsun,Benim bebeğimde de böyle ilk bize de (hastalandığında 7 aylıktı şimdi 9)doktorumuz burnunu yıkayın dedi sık sık ama sonra öksürükte artınca tekrar götürdüm bir damla verdi öksürüğü baskılıyordu polen alerjisi dedi sonra ki bence en büyük etki mustelanın balsam ı var göğsüne ve sırtına sürüp havlu koydum ,havluyu ısıttım biraz o inanılmaz işe yaradı damlayla birlikte ayrıca her burnunu yıkadığınızda nazol damla vardı sanırım yağ gibi yumuşak tutan zira 2 gün sonra kanadı burnu,şimdiden çok geçmiş olsun.
G

Gözde ..

8 Haziran 2026 10:14
Meltem Ö
Çok geçmiş olsun,Benim bebeğimde de böyle ilk bize de (hastalandığında 7 aylıktı şimdi 9)doktorumuz burnunu yıkayın dedi sık sık ama sonra öksürükte artınca tekrar götürdüm bir damla verdi öksürüğü baskılıyordu polen alerjisi dedi sonra ki bence en büyük etki mustelanın balsam ı var göğsüne ve sırtına sürüp havlu koydum ,havluyu ısıttım biraz o inanılmaz işe yaradı damlayla birlikte ayrıca her burnunu yıkadığınızda nazol damla vardı sanırım yağ gibi yumuşak tutan zira 2 gün sonra kanadı burnu,şimdiden çok geçmiş olsun.
Teşekkür ederim, şimdi 9 aylık demişsiniz hala aynı sorunlar geçmedi mi acaba ? Mustelanın balsamını duymuştum denesem mi diye düşündüm ben de. Bugün tekrar doktora götüreceğim mevsimsel olduğundan şüpheliyim ben de evet
M

Meltem Ö.

8 Haziran 2026 12:39
Gözde
Teşekkür ederim, şimdi 9 aylık demişsiniz hala aynı sorunlar geçmedi mi acaba ? Mustelanın balsamını duymuştum denesem mi diye düşündüm ben de. Bugün tekrar doktora götüreceğim mevsimsel olduğundan şüpheliyim ben de evet
hayır hayır o balsamdan sonra öksürük aralıkları açıldı uykusu normale döndü yani o çok yumuşattı öksürüğü bir de yatırırken bir havluyu 4 e katlayıp belinde yukarısını daha yüksek olsun diye yatırıyordum çünkü balgamı boğazda birikincede çok öksürüyordu 18 gün sonra tamamen bitti öksürük azalarak bitti açıkcası balsam çok hafifletti şimdide biraz gürültü olunca koyuyorum bize çok iyi geldi
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir