5 Aylık Bebek Öksürük
124 görüntüleme
G
Gözde ..
8 Haziran 2026 09:58
Bebeğim 2 hafta önce burnu akmaya başladı akıntıyla beraber çok hafif öksürmüştü. O gün hastaneye götürdük ve sıkıntı yok burnunu yıkayın her gün dediler akıntı duydukça günde 4-5 kez burnunu yıkadık ama iki haftadır burun akıntısı geçmedi. Bugün de öksürüğü yoğunlaştı ne yapmalıyım
M
Meltem Ö.
8 Haziran 2026 10:11
Çok geçmiş olsun,Benim bebeğimde de böyle ilk bize de (hastalandığında 7 aylıktı şimdi 9)doktorumuz burnunu yıkayın dedi sık sık ama sonra öksürükte artınca tekrar götürdüm bir damla verdi öksürüğü baskılıyordu polen alerjisi dedi sonra ki bence en büyük etki mustelanın balsam ı var göğsüne ve sırtına sürüp havlu koydum ,havluyu ısıttım biraz o inanılmaz işe yaradı damlayla birlikte ayrıca her burnunu yıkadığınızda nazol damla vardı sanırım yağ gibi yumuşak tutan zira 2 gün sonra kanadı burnu,şimdiden çok geçmiş olsun.
G
Gözde ..
8 Haziran 2026 10:14
Çok geçmiş olsun,Benim bebeğimde de böyle ilk bize de (hastalandığında 7 aylıktı şimdi 9)doktorumuz burnunu yıkayın dedi sık sık ama sonra öksürükte artınca tekrar götürdüm bir damla verdi öksürüğü baskılıyordu polen alerjisi dedi sonra ki bence en büyük etki mustelanın balsam ı var göğsüne ve sırtına sürüp havlu koydum ,havluyu ısıttım biraz o inanılmaz işe yaradı damlayla birlikte ayrıca her burnunu yıkadığınızda nazol damla vardı sanırım yağ gibi yumuşak tutan zira 2 gün sonra kanadı burnu,şimdiden çok geçmiş olsun.
M
Meltem Ö.
8 Haziran 2026 12:39
Teşekkür ederim, şimdi 9 aylık demişsiniz hala aynı sorunlar geçmedi mi acaba ? Mustelanın balsamını duymuştum denesem mi diye düşündüm ben de. Bugün tekrar doktora götüreceğim mevsimsel olduğundan şüpheliyim ben de evet
Yükleniyor...