5 Aylık Bebek Mama Reddi

128 görüntüleme
Y

Yusra ..

8 Aralık 2025 10:11
Bebeğim beş aylık 6,7 saattir mama yemiyor gün içinde ara ara böyle devam ediyor nedenini anlamıyorum ağlıyor sürekli
B

Burcu B. Ö.

8 Aralık 2025 10:21
Benimki de hep böyle beş aylık üç dört gündün hep böyle ne yapcamı şaşırdım kaldım
B

Büşra T.

8 Aralık 2025 11:09
Az az sık sık vermeye calısın atak dönemindedır
Y

Yusra ..

8 Aralık 2025 12:52
Az az sık sık yemeyi de kabul etmiyor. Gerçekten çok üzücü bir durum :(((((
L

Leyla E. A.

8 Aralık 2025 17:52
Benım kide iki gün sonra 5 aylık olucak aynı durum var bizde de besleyemiyorum sabah 6 Dan akşam 6 ya sadece uykuya dalarken 5 dk aktif emiyor3 keza sürekli ağlıyor huzursuz
B

Burcu B. Ö.

8 Aralık 2025 18:37
Evetbenimki di hep öyle sulukla vermeye calışğohnim sütümü yarısı dışarı yarısı midesine gidiyor ama hep aç sanki gerçi genel hali iyi ama bilmiyorum kilosu düşecek diye korkuyorum yarın doktora götürcem ne yaptıysam iki haftadır biberına da alıştıramadım
L

Leyla E. A.

17 Aralık 2025 09:45
@Burcu Büşra Öztürk alıştırabildiniz mi
B

Burcu B. Ö.

17 Aralık 2025 10:04
Hayır maalesef asla almıyor eds de denedim onun ince kablosu bile ağzına girdiğinde bırakıyor hep yarı aç yarı tok duruyo doktora giötürdüm idrar tahlili yaptı enfeksiyon olabilir diye temiz çıktı ama başaramadım mama da almıyor
M

Merve K.

17 Aralık 2025 11:41
Bende emziren anne olarak aynı durumdayım. Bebeğimin aç olduğunu zannediyorum belki de . Ama asla emmiyor. Zaten mama asla kabul etmedi. Şu an meme de kabul etmiyor ruh hali iyi ağlamıyor huzursuz değil ama emmiyor
B

Burcu B. Ö.

17 Aralık 2025 20:37
@Merve Köleoğloğlu benimki de hiç aç gibi durmuyor ama saatlerce emmiyor sünnet oldu bir hafta önce o zaman tekrar emmeye başlamıştı çok sevinmiştim sünnet ağrısı geçince tekrar meme reddi yaptı iki gündür yine başa döndük
B

Burcu B. Ö.

17 Aralık 2025 20:38
Biberona alıştırmak isterim onu da yapamadım yani dışarı bile çıkamıyorum emmek ister diye emmek istediği zamanda normal kucakta emmiyor üstüne doğru uzanınca emiyor resmen inek gibi olrum
B

Burcu B. Ö.

17 Aralık 2025 20:41
Biberona alıştırmak isterim onu da yapamadım yani dışarı bile çıkamıyorum emmek ister diye emmek istediği zamanda normal kucakta emmiyor üstüne doğru uzanınca emiyor resmen inek gibi oldum
Esenay Ç. .

Esenay Ç. ..

Emzirme Danışmanı

18 Aralık 2025 09:40
@Yusra hanım bebekler büyüdükçe beslenme aralıkları uzar kendisi ne zaman beslenmek isterse o zaman besleyebilirsiniz ısrar zorlama yapmayın ağlamasının nedeni diş sancısı olabilir diş sancısını gidermek için adım atmanızı öneririm çocuk doktorunuza başvurarak öneride bulunmasını isteyebilirsiniz 

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir