5 Aylık Bebek Beslenme

60 görüntüleme
Ö

Özge

27 Şubat 2026 07:40
merhaba bebeğim 5 ay olacak bir hafta sonra. ama hala 2 3 saatte bir besleniyor gece bile. emmiyor sağım yaparak besliyorum. 110 ml içiyor. bazen fazla veriyorum zorla uzasın zamani diye 150ml mesela. bu defa da bir sonraki beslenmesinde 60 ml içiyor ve yine 2 3 saat sonra istiyor. özellikle sağım olduğu için sürekli süt ısıtmakla zaman harcıyorum geceleri beklemiyor süt olduğu halde mama vermek zorunda kalıyorum. bir çıkar yolu var mıdır bunun? en azindan 4 saate çıkarabilsem
B

Begüm A.

27 Şubat 2026 10:22
Ben de aynı şekilde sağarak besliyorum gece benim de durmuyor ona da çözümü şu şekilde buldum o uyuduktan 2 saat sonra sağım yapıyorum odada bırakıyorum dolaba koymuyorum öyle daha kolay ısınıyo sonuçta odada bekleme süresi de 4 saat olduğu için bir sıkıntı yaşamıyorum
Ö

Özge

27 Şubat 2026 10:27

Begüm Aksoy

Ben de aynı şekilde sağarak besliyorum gece benim de durmuyor ona da çözümü şu şekilde buldum o uyuduktan 2 saat sonra sağım yapıyorum odada bırakıyorum dolaba koymuyorum öyle daha kolay ısınıyo sonuçta odada bekleme süresi de 4 saat olduğu için bir sıkıntı yaşamıyorum

ilk uyanmasi bazen sarkiyor düzenli değil 4 saat uyudugu oluyor nadiren de olsa sut bozulur diue yapamiyorum da sonrakilerde dediginiz gibi yapıyorum bende

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir