5 Aylık Bebek

211 görüntüleme
L

Lale

25 Haziran 2026 15:26
5 aylık bebeğim var aşırı huzursuz yani nasıl desem böyle hep ıkınır gibi kendini sıkıyo ama gaz problemi yok bitti bu problemimiz. Hep ayakta durmak istiyor gezmek istiyor. Uyanınca hep söyleniyor resmen mırın kırın yapıyor. Ne yapabilirim bilemiyorum. Normal mi? Başına gelen var mı? Böyle bişey yok yani ilk kez böyle 1 haftadır. Sırtı yere gelmicek kesinlikle hemen başlıyor ama ayağa kaldırınca bişey yapmıyor duruyor.
C

Cennet ..

25 Haziran 2026 15:32
İştahsızlığı falan var mı ya da kusmadı? İdrar yolu enfeksiyonu olsbilir. Eğer kabızlığı yoksa idrar yolu enfeksiyonunda da ıkınma görülebilir
L

Lale

25 Haziran 2026 15:49
Cennet 💐
İştahsızlığı falan var mı ya da kusmadı? İdrar yolu enfeksiyonu olsbilir. Eğer kabızlığı yoksa idrar yolu enfeksiyonunda da ıkınma görülebilir
Bir kere mamayı reddetti sabah. Genellikle mama içtiğinde kusuyor zaten. İdrar yolu enfeksiyonuysa başka ne gibi belirtiler olabilir ki neyi gözlemlemeliyim?
C

Cennet ..

25 Haziran 2026 18:03
Bazen idrarı kokar. Farklı kokar. Bulantı kusma iştahsızlık. İdrar renginde değişiklik ya da az olması.
L

Lale

25 Haziran 2026 18:28
Cennet 💐
Bazen idrarı kokar. Farklı kokar. Bulantı kusma iştahsızlık. İdrar renginde değişiklik ya da az olması.
Ateş vs de olurmuş bunların giç biri yok diş olabilir mi sizce? Aklıma bu geliyor ancak dişlerinde çıkma belirtisi yok
C

Cennet ..

25 Haziran 2026 18:29
Ikınmadan dolayı böyle düşünmüştüm aslında. Ama devam ederse siz yine de bir doktora danışın. En sağlıklı sonuç bu olur.
Hatice E.

Hatice E.

Premium Üye
25 Haziran 2026 19:48
Lale
Ateş vs de olurmuş bunların giç biri yok diş olabilir mi sizce? Aklıma bu geliyor ancak dişlerinde çıkma belirtisi yok
Merhaba, 18 haftalık bebeğim galiba dişten huzursuzlar benim bebeğimde o şekilde diş kaşıyıcı verdim biraz rahatladı bende çok anlamıyorum diş işinden ama sanki alt damakları şiş gibi birde ateşi ara ara çıkıyor 37,1-37,3 onuda sıcaklığından anladım çünkü ev 24 derece sizde bence ara ara kontrol edin ateşini. Yarın 2 ay aşılarının tekrarı var aile hekimine bir soracağım eğer unutmazsam sizide bilgilendiririm 🌸
K

K.Y

26 Haziran 2026 23:11
5 aylık benimde gece huzursuzluk ve ayağa kalkma isteği etrafa bakınma durumu var birde damakları çok kaşınıyor ve canı yanıyor uykudan uyandırıyor artık dayanamadım çay kaşığının yarısı kadar parol verdim biraz rahatladı gibi dişi vuruyor sanırım yarın bir sağlık ocağına götüreceğim
K

K.Y

26 Haziran 2026 23:11
Bazen gazı olduğunda kakasını yapamadığında da huzursuzlanıyor biraz karın masajı ile kakayı yapınca rahatlıyor
L

Lale

27 Haziran 2026 07:44
Hatice Erol
Merhaba, 18 haftalık bebeğim galiba dişten huzursuzlar benim bebeğimde o şekilde diş kaşıyıcı verdim biraz rahatladı bende çok anlamıyorum diş işinden ama sanki alt damakları şiş gibi birde ateşi ara ara çıkıyor 37,1-37,3 onuda sıcaklığından anladım çünkü ev 24 derece sizde bence ara ara kontrol edin ateşini. Yarın 2 ay aşılarının tekrarı var aile hekimine bir soracağım eğer unutmazsam sizide bilgilendiririm 🌸
Hatice hanım merhaba ne yaptınız acaba bilgilendirildiniz mi? 🙏🏻
L

Lale

27 Haziran 2026 07:46
K.Y
5 aylık benimde gece huzursuzluk ve ayağa kalkma isteği etrafa bakınma durumu var birde damakları çok kaşınıyor ve canı yanıyor uykudan uyandırıyor artık dayanamadım çay kaşığının yarısı kadar parol verdim biraz rahatladı gibi dişi vuruyor sanırım yarın bir sağlık ocağına götüreceğim
Banada bilgi verirseniz sevinirim bende 1 hafta önce gittim erken dedi ne alakaysa. Tam zamanları değil mi
Hatice E.

Hatice E.

Premium Üye
27 Haziran 2026 07:51
Lale
Hatice hanım merhaba ne yaptınız acaba bilgilendirildiniz mi? 🙏🏻
Günaydın, dün gittik aşının 1 i yoktu hemşire salı çağırdı :( salı günü inşallah aklımdasınız 🙏🏻
L

Lale

27 Haziran 2026 08:10
Hatice Erol
Günaydın, dün gittik aşının 1 i yoktu hemşire salı çağırdı :( salı günü inşallah aklımdasınız 🙏🏻
Sürekli doktora alışmak, alıştırmakta istemiyorum bu sebeple bende ay başında rutin kontrolünde baktıracağım ancak dün gece çok huzursuzlandı tetagil verdim rahatladı sanırım diş bu 🥹
Hatice E.

Hatice E.

Premium Üye
27 Haziran 2026 08:51
Çok şükür çok sevindim bizde yaşayarak tecrübe edeceğiz 🌸🙏🏻
L

Lale

27 Haziran 2026 11:07
Hatice Erol
Çok şükür çok sevindim bizde yaşayarak tecrübe edeceğiz 🌸🙏🏻
Kesinlikle umarım süreç bian önce biter
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir