5 Aylık Bebeğimle Uçak Yolculuğu.

68 görüntüleme
S

Sedef P. G.

27 Temmuz 2025 18:26
Herkese merhaba kızımın 5 aylık olmasına bir kaç gün kaldı. Bugün gece uçakla yolculuk yapıcaz, tecrübesi olanlar yazabilir mi? Sadece uçak kalkarken ve inerken emzirmem gerektiğini biliyorum. Başka nelere dikkat etmeliyim?
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

27 Temmuz 2025 18:48
Kafanızda planlamamaya özen gösterin. Dün 4 aylık olmuş bebeğimle, 8 ülke gezdim. Bir beklentiniz olmasın bebek bu ağlayabilir, durmayabilir, bağırabilir; etrafı dinlemeyin ve panik olmayın önceliği çocuğunuza verin. İniş kalkışlarda emzirin onun haricinde bol bol öpüp okşayın tutmsdı için elinizi ya da parmaklarınızı yaklaştırabilirsiniz. Genelde korktuğumuzun aksine bebekler uçağı seviyorlar
S

Sedef P. G.

27 Temmuz 2025 19:18
Teşekkür ederim cevabınız için çok iyi geldi. Bebeğimin ilk uçak deneyimi olucak o yüzden biraz tedirginim inşallah dediğiniz gibi iyi geçer
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

27 Temmuz 2025 20:15
Başka insanlar bakıyor ya da saçma sapan yorumlar yapıyor diye sakın stresse girmeyin ❤️ en önemlisi o. Rahat olun
B

Betül H.

28 Temmuz 2025 12:43
1.5 aylık bebekle 2 buçuk saat süren yolculuk yaptım uçakla .Ayça hanımın söylediklerine harfi harfine katılıyorum .Aglarsa sadece bebeğime bakacağım dedim etrafa bakmayacağım .Kalkarken ve inerken emzirdim .Tabiki sıkıldı ağladı ama öyle çok değil .Siz rahat olun bebekte rahat oluyor korkmayın .☺️

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir