5 Aylık Bebeğimin Uykusu
48 görüntüleme
N
Neslihan K. D.
31 Temmuz 2025 20:43
Merhabalar. 5aylık bebeğim gece uykusuna zor geçiyor. Geçtikten sonra da 1 2 saat uyuyup sabaha kadar saat başı ağlayarak kalkıyor kucağımda sakinleşiyor. Uyku gerilemesini atlatmıştık. Diş çıkardığını da sanmıyorum. Benzer şeyler yaşayan var mı? Bu durum hep böyle mi gidecek?

Didem T.
Uyku Danışmanı
31 Temmuz 2025 20:46
Öncelikle atak haftası içerisindesiniz korkmayın geçicxi bir süreç yaşıyorsunuz her zaman böyle olmayacak uyku rutini ve düzenlerle desteksiz güvenli uyku mümkündür 5. Ay sonrası için de bu süreç uygundur çünkü gün ilerledikçe alışkanlıklar pekişir bebeğiniz atak haftası sona erdiğinde tekrar uyanmaları devam edebilir uykuya nasıl destekle geçiyorsa döngülerde bu desteğin devamını ister bunun için destekleri aşamalı şekilde azaltmak önemlidir bu konuda sayfamda birçok içerk bulabilirsiniz takip edebilirsiniz Samsunçocukgelişimiveuyku

Hilal T.
31 Temmuz 2025 20:48
Diş çıkarmaması diş sancısı olmadığı anlamına gelmiyor . Muhtemelen diş sancılarınız başlamiş . Anne sütünü (ben emzirdiğim için) dondurup soğuk uygulama yapıyordum , soguk sebzeler ve 6. Aya kadar tetegil benim işimi kolaylaştırdı. Sizde dişleri rahatlatmaya yönelin