5 Aylık Bebeğimin Kilosu Çok Az !

230 görüntüleme
L

Leyla S.

9 Mart 2026 23:21
Bebeğim bir kaç gün sonra 5 aylık olacak.ama daha 6 kilo bile değil. Anne sütü ile besleniyor. Çoğu zaman memede doyduğunu hissediyorum. Ama bazen sanki süt yeterli akışta değil diye ağlıyor gibi geliyor Mama ve biberon reddi var. Çok zayıf akranlarına göre. Ne yapılabilir. Doktora götürdüm değerleri normal çıktı
Afranur K.

Afranur K.

9 Mart 2026 23:24
Leyla hanım doğum kilosu kaç? Bu da önemli biliyorsunuz. Eğer biberon reddi varsa EDS yi deneyin isterseniz. Ben kullanmadım ama yenidoğan döneminde aktif kullanan arkadaşlarım memnun kamıştı.

Siz de akışı arttırmak için power pomping uygulayabilirsiniz, bunu ben uyguladım, gerçekten sütüm de artış meydana geldi. YouTube üzerinden araştırırsanız bir çok video mevcut nasıl yapılacağı ile ilgili.
L

Leyla S.

9 Mart 2026 23:26
Doğum kilosu 3680 evet onu yazmayı unutmuşum. Cevabınız icinçok teşekkür ederim. Araştıracam.
E

Elif K.

9 Mart 2026 23:59
Mama ve biberon reddi var diye yazmış zaten hanımefendi
O

Ozlem

10 Mart 2026 00:40
Biberon değiştirmeyi denediniz mi yada akışını beğenmiyordur belki de mamayı. Birde sağıp vermeyi deneyin isterseniz. Uykulu yada uykudayken verirseniz daha kolay kabul edecektir ben uzun bir süre öyle besledim
B

Berre

10 Mart 2026 00:40
Süt kaşığı ile vermeyi deneyebilirsiniz eğer süt az gibi geliyorsa su içmeyi arttırırin. zor biliyorum ama her fırsatta dinlenin ev işlerini bir tık ikinci plana atın bir süre. Stres yapmayın değerleri normalmiş bolca sarılın öpün teması arttırın baya faydası oluyor süt artıyor ve bebekte daha iştahlı içebilir. Birde hurmanin faydasını gördüm ben canım tatlı istedikçe yedim. Bilimsel mi bilmiyorum ama zararı yok zaten denenebilir
B

Berre

10 Mart 2026 00:42
Biberon reddi var dediğiniz için tamamen anneye yönelik süt artırmaya yönelik yazdım inşallah çözüm olur
L

Leyla S.

10 Mart 2026 00:49
Yanıtlarınız için teşekkür ederim.aptamilin iki maması var evde ikisini de istemiyor , midesi bulanıyor. Biberon olarak Philips avent vardı başlarda tutuyordu. Başlığını ayına uygun aldım ama kesinlikle istemiyor. Memeye gelince hiç sorun olmuyor emiyor ve anne sütü istiyor.Bebeklerin tadını sevdiği, güvenilir bir mama öneriniz var mı?
Yeter A.

Yeter A.

10 Mart 2026 01:23
Biberon reddi olduğunu fark edemedim k bakmayın. Mamada veryomussnuz biberon tutmuyor. Suan evolvıa kullanyrz . Bı sorın yasamdk. sanrm kokusu en kötü olan golden goattı kusunca berbat kokuyordu. Sıkmayın canınızı zaten elinizden geleni yapıyorsunuz .
S

Seher T.

10 Mart 2026 01:23
Leyla Srhn
Yanıtlarınız için teşekkür ederim.aptamilin iki maması var evde ikisini de istemiyor , midesi bulanıyor. Biberon olarak Philips avent vardı başlarda tutuyordu. Başlığını ayına uygun aldım ama kesinlikle istemiyor. Memeye gelince hiç sorun olmuyor emiyor ve anne sütü istiyor.Bebeklerin tadını sevdiği, güvenilir bir mama öneriniz var mı?
Bebeklerin tadını sevdiği genelde Bebelac oluyor Ben Bebelac Gold kullanıyorum gayet memnunum
Yeter A.

Yeter A.

10 Mart 2026 01:28
Emzirirken şırıngayı doldurun memnızdeyken az az verın. Ilk oyle yapıyordum içiyordu denersiniz en azından. 
O

Ozlem

10 Mart 2026 01:31
Leyla Srhn
Lansinoh deneyebilirsiniz isterseniz. Biz bir dönem hipp kullandık ama dediğim gibi uykuda aldı sadece.
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir