5 Aylık Bebeğim Öksürüyor Ne Yapabilirim ?

83 görüntüleme
Ö

Özlem

16 Mart 2026 00:24
Herkese merhaba, 5 aylık rutin kontrolümüzde maalesef hastaneden hastalığı kaptık gibi . Bebeğimde bende öksürüyoruz ve ara ara hapşuruk var ,ilaçda veremiyorum . Evde neler yapabılırım ? Çok da huzursuz zor uykuya daldı 🥺 Tecrübelerinizden yararlanmak isterim
H

Hatice

16 Mart 2026 00:35
Çok geçmiş olsun ateş vs var mıydı ?
Ö

Özlem

16 Mart 2026 00:43
Hatice
Çok geçmiş olsun ateş vs var mıydı ?
Teşekkür ederim , ateşi yok çok şükür 🙏🏻
H

Hatice

16 Mart 2026 00:47
Ay olarak küçük henüz ben hastalık zamanda bol sıvı alımına dıkkat ettim burnu tıkalı olmasın rahat nefes alsın huzursuzluk devam ederse çocuk doktoruna danışın derım
Ö

Özlem

16 Mart 2026 00:52
Hatice
Ay olarak küçük henüz ben hastalık zamanda bol sıvı alımına dıkkat ettim burnu tıkalı olmasın rahat nefes alsın huzursuzluk devam ederse çocuk doktoruna danışın derım
Çok teşekkür ederim ,
H

Hatice

16 Mart 2026 00:53
Rica ederim tekrar gecmıs olsun 🙏🏻
A

Ayşe Ş. ..

16 Mart 2026 01:20
Serum fizyolojik ile burnunu hep temizleyin daha az hasta olur. Bol bol emzirin. 5. Ayda yapacak pek birşey yok ama benim doktorum 4. Aydan itibaren hunnap marka karadut özütü başladı bize. Bağışıklık güçlendirici diye kullanıyoruz 10 aylık olduk çok şükür burun akıntısı öksürük biraz oldu ama geçti. Çok geçmiş olsun.
Ö

Özlem

16 Mart 2026 02:49
Ayşe Şahin
Serum fizyolojik ile burnunu hep temizleyin daha az hasta olur. Bol bol emzirin. 5. Ayda yapacak pek birşey yok ama benim doktorum 4. Aydan itibaren hunnap marka karadut özütü başladı bize. Bağışıklık güçlendirici diye kullanıyoruz 10 aylık olduk çok şükür burun akıntısı öksürük biraz oldu ama geçti. Çok geçmiş olsun.
Çok teşekkürler🙏🏻
Betül H.

Betül H.

16 Mart 2026 03:22
Öksürüğe günlük sakızı ve koyun yünü sırtına koymanızı iyi gelir araştırın isterseniz nasıl yapılması hakkında
Ö

Özlem

16 Mart 2026 10:29
Betül Hızal
Öksürüğe günlük sakızı ve koyun yünü sırtına koymanızı iyi gelir araştırın isterseniz nasıl yapılması hakkında
hiç duymadım araştırayım bi teşekkrler
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir