5 Aylık Bebeğim

237 görüntüleme
M

Meryem D.

27 Nisan 2026 00:13
Uyuku halınde huzursuzluk bacakları sürekli yukarıda kaldırıp ındırme ellerini yüzünde gezdırme
F

Fatma A.

27 Nisan 2026 00:15
Bacaklarını yukarı kaldırıp indirdiğinde özellikle uykuda bilin ki gazı vardır o rahatsız ediyordur , gazını çıkarınca uykusuna devam edecektir
M

Meryem D.

27 Nisan 2026 00:17
Gazını çıkarıyor cok rahat bı şekilde her gece uyurken öyle yapıyor uykuya dalmaya çalışıyor uyumak istiyor 1 saatı buluyor tam uyuması
S

SKY

27 Nisan 2026 00:27
Alerjisi varmı? Benim bebeğimde öyleydi besin alerjisinden dolayı egzaması vardı o sürekli kaşıntı yapıyordu kaşıyarak kendini uyandırıyordu
M

Meryem D.

27 Nisan 2026 17:05
Besın alerjısını nasıl anlıyabılrım ki yüzünde egzama tarzı döküntü var doktorlar atopik bır cıldı var dedı krem verdı alerji göstergesi başka ne şekilde olabilir mı
S

SKY

27 Nisan 2026 20:57
Meryem Doğan
Besın alerjısını nasıl anlıyabılrım ki yüzünde egzama tarzı döküntü var doktorlar atopik bır cıldı var dedı krem verdı alerji göstergesi başka ne şekilde olabilir mı
Test yaptırın ve gözlemleyin. Bizde egzama pişik kötü kokulu kaka ve kaşıntı oluyor. Kremle geçmiyorsa alerjidir bence
.

.....

27 Nisan 2026 21:11
SKY
Alerjisi varmı? Benim bebeğimde öyleydi besin alerjisinden dolayı egzaması vardı o sürekli kaşıntı yapıyordu kaşıyarak kendini uyandırıyordu
Benim kızımda da şuan egzama var siz ne yaptınız çözüm olarak
.

.....

27 Nisan 2026 21:12
SKY
Test yaptırın ve gözlemleyin. Bizde egzama pişik kötü kokulu kaka ve kaşıntı oluyor. Kremle geçmiyorsa alerjidir bence
Bizdeki kremle geçmiyor süt ve süt ürünlerine alerjisi var dedi doktor hiç test yapmadan
S

SKY

27 Nisan 2026 21:18
.....
Benim kızımda da şuan egzama var siz ne yaptınız çözüm olarak
Önce sebebini bilmek lazım alerjik değilse krem tedavisi. Bizde çoklu besin alerjisi olduğu için hem diyet hemde bol nemlendirme mustela stelaatopia ile günde 8 10 kere nemlendiriyorum
M

Meryem D.

27 Nisan 2026 21:26
Doğduğundan berı kendını sıkarak ağlıyor neden acaba
S

SKY

27 Nisan 2026 21:32
.....
Bizdeki kremle geçmiyor süt ve süt ürünlerine alerjisi var dedi doktor hiç test yapmadan
Nasıl ezbere yorum yapabiliyorki testler bile yüzde yüz doğru değilken? En güzeli gözlem siz şüpheli gıdaları bir müddet vermeyip gözlemleyin azalıyormu diye
.

.....

28 Nisan 2026 10:47
SKY
Nasıl ezbere yorum yapabiliyorki testler bile yüzde yüz doğru değilken? En güzeli gözlem siz şüpheli gıdaları bir müddet vermeyip gözlemleyin azalıyormu diye
Daha hiç birşey vermemiştim bu havuç kbak mama başka birşey yok
.

.....

28 Nisan 2026 10:47
SKY
Önce sebebini bilmek lazım alerjik değilse krem tedavisi. Bizde çoklu besin alerjisi olduğu için hem diyet hemde bol nemlendirme mustela stelaatopia ile günde 8 10 kere nemlendiriyorum
2 yaş altına alerji testi yapmıyoruz dedi doktor
S

SKY

28 Nisan 2026 16:09
.....
Daha hiç birşey vermemiştim bu havuç kbak mama başka birşey yok
Mama yapabilir inek sütü içerdiği için, sizin yediklerinizde yapabilir
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir