5 Aylık Aktivitesizlik

120 görüntüleme
Bengül A.

Bengül A.

23 Eylül 2025 08:12
Bebeğim 5 aylık gün içerisinde çok fazla aktivite yapamıyorum uykularu bozuldu 30 40 dk uyuyor uyanıyor 30 dk sonra mızmızlanmaya başlıyor. Keyfiuerindeylen birşeyler yapalım desem buseferde herşeyi ağzına götürmek istiyor.ne yapacağımı şaşırdım
E

Ezgi D.

23 Eylül 2025 08:54
Benim de bebeğim 20 haftalık. Belki büyüme atağındadır bilemiyorum ama uykusu olduğunda da oyun oynamak istemiyorlar. Diş kaşıyıcı ve ağzına alabileceği oyuncakları tercih etmenizi, bir de sakinleşeceği müzikler dinletmenizi öneririm.
Bengül A.

Bengül A.

23 Eylül 2025 09:13
Teşekkür ederim öneriniz için 🙏 kaşıyıcıları var havuç da veriyorum soğuk çabuk sıkılıyor.😞
E

Ezgi D.

23 Eylül 2025 09:23
Biz çıngırak, diş kaşıyıcı, tırtıl, işte hışırtılı kitaplardan filan aldık bi süre idare ediliyor ama dediğiniz gibi çabuk sıkılıyorlar. Sonrası kucak gezme ya da egzersiz tekrar isterse oyun öyle geçiyoruz zamanımızı🤷🏼‍♀️
Bengül A.

Bengül A.

23 Eylül 2025 09:47
Bende sadece ben böyleyim sanıyordum sanırım hepimiz aynı şekilde vakit geçiriyoruz 😬🙏
Fatma U.

Fatma U.

Uzman Psikolog

24 Eylül 2025 07:23
Merhaba 🌺 Gün içinde kısa ve kesik uykular, bebeğinizin gündüzleri yeterince dinlenemediğinin bir göstergesidir. Bu da gece uykularını da olumsuz etkileyebilir. Bu dönemde bebeğinizin çevresini ağız yoluyla keşfetme isteği normaldir ve gelişiminin bir parçasıdır. Bebeğinizin gündüz uykusunu düzeltmek için uyanıklık sürelerini yakından takip edin. Bir saat kadar uyanık kalıp yorgunluk belirtileri (esneme, göz ovuşturma) gösterdiğinde hemen uyutmaya çalışın. Uykularının daha uzun sürmesi için ortamı karanlık ve sessiz hale getirin. Ağzına her şeyi götürmesiyle ilgili olarak ise, güvenli ve temiz oyuncaklar sunarak bu keşif ihtiyacını gidermesine yardımcı olabilirsiniz
Bengül A.

Bengül A.

24 Eylül 2025 07:38
Uyku sinyallerinitqkip ediyorum onda sıkıntı yok uyuduğunordamda ışık da yok evdeikimiz varız sadece 40 dk doldumu kurulu saat gibi uyanıyorkendi kendine bir çözüm bulmadım.bilgilendirmeniz için teşekkür ederim🙏

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir