5 Aylık
200 görüntüleme
B
Betül C.
11 Temmuz 2025 10:45
Bebğim beş ay 1 haftalık oldu 3 gündür aşşırı uykuya direniyor uyumamak için çabalıyor ve uyumadığı için de aşırı huysuz ne yapabilirim
E
Ebru İ.
11 Temmuz 2025 10:47
Valla 5 ay 4 aydan daha berbat bizde aynı durumdayız
B
Betül C.
11 Temmuz 2025 10:48
Artık gücüm yok ya kucaktan inmek istemiyor emmek istemiyor meme reddi devam ediyor bilmiyorum kriz geçireceğim sanırım
E
Ebru İ.
11 Temmuz 2025 14:30
İnanın ben de aynı durumdayım uyku eğitimine başladım bu yüzden
T
Tuğçem G.
11 Temmuz 2025 23:26
Bende aynı durumdayım 5 ay 15 günlük bebeğim 4. Aydan daha kötüyüz . Kucakta sallayarak uyuttuğum çocuğum şu an sallasamda uyumuyor kendini atıyo deli gibi ağlıyor tam daldı diyorum yatağına koyuyorum uyanıyor . Çok yoruldum bende delirmek üzereyim valla
G
Güldane Ç. P. ..
16 Temmuz 2025 19:20
6 aya kadar uyku egıtımı bır ıse yaramıyor yapsanıza 6. Ay uyku gerilemesi var yıne o yuzden tavsiyem uyku egıtımın den cok huzurlu ortam sağlamak yinede kucaktan inmek istememe bıraktığın anda bagırma yanından ıkı saniye ayrılınca cıglıkla atma olacak yanı ne yapsak bos bu donemde patron onlar gercekten cok yorucu
E
Ezgi K. M.
17 Temmuz 2025 17:03
4. Ayda sık sık uyanıyordu. Şimdi hem uykuya direnç var uymak istemiyor hem de uyusa bile sık sık uyanıyor. 🥺 Bizimki odaya girer girmez ağlamaya başlıyor, bacaklarını kaldırarak uyanıyor, sağa sola çarpıyor… Bu günlerin geçici olmasını ümit ediyorum ama ümitler tükenmek üzere 🥺
H
Hazal
20 Temmuz 2025 09:01
Biz de beş aylığız aynı durumdayız birden bozuldu uykuları direnmeye başladı çok kötü ağlamaya başladı en son hasta falan zannettim de değilmiş
A
Asena A.
21 Temmuz 2025 20:13
6.aydan yazıyorum, keza bizim 5.ayda başladı ataklarımız, bitmiyor arkadaşlar. Ama azalıyor. 3 gün güldürüyor, 1 gün öldürüyor. Ama gittikçe iyileşiyor. Üç hafta önce güldürmüyordu 😂 şimdi kabul edilebilir oldu. Sabır, az daha sabır 💪🏻😬