5 Aydır Meme Reddi

144 görüntüleme
B

Betül Ç.

4 Temmuz 2025 19:14
6 aylık bebeğim var 30 günlükken grip oldu meme reddi bir başladı hala 3 gün emiyorsa 5 gün istemiyor uyutarak emziriyorum ama çok yoruldum. Bazen uykudan uyanıyor aç ve emmesi için uyumasını beklemek zorunda kalıyorum ikimiz de perişan oluyoruz. Sağdığım sütleri biberonla almıyor 3 ayrı biberon denedim kabul etmiyor. Biraz kaşık biberon biraz şırınga ile zar zor 30-45 cc ancak verebiliyorum. Ek gıdaya çok istekli. Ama ana besin anne sütü ya da mama diye onları vermeye çalışıyorum almıyor çıldırmak üzereyim. Her türlü yöntemi denedim heralde ama benim görmediğim denemediğim belki bildiğiniz yöntem vardır yazarsanız sevinirim
S

Sena K.

4 Temmuz 2025 23:09
Merhabalar benim kızım da 6 aylık ve bende 2 aydır meme reddi yaşıyorum, biberona alıştığı için memede emmek istemiyor emmediği için de haliyle sütüm de azalma oldu. Ben şuan biberon yerine avent in alıştırma bardağını kullanıyorum belki sizde deneyebilirsiniz.
B

Betül Ç.

4 Temmuz 2025 23:14
Benim de sütüm azaldı. Bi göğsümde tamamen bitti diğeriyle şimdilik doyuyor ama böyle giderse o da bitecek. O kadar üzülüyorum ki. Alıştırma bardağını hiç denemedim ben de deneyeyim. Bu arada büyük kızımda da meme reddi yaşamıştım o ayakta gezerek emiyordu. 7 aylık olduğunda meme reddi bitmişti. Tek umudum ablasına çekmesi
D

Damla E. Y.

5 Temmuz 2025 11:37
duşta emzirmeyi denediniz mi
S

Semanur D. ..

6 Temmuz 2025 04:36
Merhaba benim bebeğimde aynısı oldu önce biberonu kestim sonra silikon uç ile emzirdim şuan ona alıştığı için silikon uç ile emiyor dikkat edin fazla kullanılması tavsiye edilmiyor ama sonuçta bebeğim emiyor diye ben sıkıntı etmiyorum dediklerinizi bende yaşadım kolay şey değil inşallah atlatirsinizbir deneyin isterseniz bir kaç gün lansinoh 20 mm uç veya mamajo üç almanızı tavsiye ederim eğer deneyecekseniz
B

Betül Ç.

6 Temmuz 2025 04:53
Duşta denemedim. Her öğün mü duşa gircez nasıl olcak bilemiyorum. Silikon meme ucu da biberon kabul etmediği için tutmaz diye düşündüm. 3 biberon denedim tutmadı çünkü 😏
S

Semanur D. ..

6 Temmuz 2025 13:35
Benim bebeğimde biberon tutmuyor avent ve lansinoh denedim tutmuyo şuan ama silikon uç tutuyor belli olmuyor ne istedikleri
Tuğçe Y. Ü.

Tuğçe Y. Ü.

Diyetisyen

7 Temmuz 2025 04:51
#5 benim bebeğim de de meme reddi olmuştu. Duşta sadece bir kere emzirdim çok etkili oldu anne karnı hissi oluyormuş çünkü
Ve bol bol ten tene temas yapmıştık kıştı o zaman şu an yaz daha kolay olur Tentene temas
B

Betül Ç.

7 Temmuz 2025 05:54
Yaaa 🥹 denicem bugün inş işe yarar. Silikon uç da alayım bari

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir