5 Aydır Aynı Kg

108 görüntüleme
B

Betül M.

16 Ağustos 2025 20:56
Erkek bebek dkg 3370 ilk 3 ay kg alimi iyi sonrasında az artışlar şuan 19 aylik son 5 aydır aynı kg da 8500 kg son 5 aya kadar hep alt sınırda gidiyorduk kan degerlerimiz normal saglik problemi yok fakat sonrasında dr persentil alti diyip meyveli sütlü mamalardan önerdi şu zamana kadar şekerden korudugum çocuğum icin içeriğini temiz bulmadım fakat yinede denemeye karar verdim asla sevmedi ve içmiyor istahsiz çok fazla meme bağımlısı memeden kesmelimiyim bi faydası olur mu ne yapabilirim ne kullanabilirim destek lütfen 🙏
Ö

Öznur A. ..

16 Ağustos 2025 20:58
Bence başka dr a danışın
Fadile B.

Fadile B.

16 Ağustos 2025 21:00
Memeden gece beslenmesi varsa ilk onu bırakın gün içinde ek gıdayı verirken kalorisi yüksek tahin koyabilirsiniz Hem kalsiyum ihtiyacını da karşılar emmek istediği zaman gün içinde ilk ek gıda deneyin zorlu olabilir sevgi ile bunları aşabilirisiniz

Meyveli süt içinde siz yapın pınar organik süt var içine muz yulaf koyup çekip deneyebilirsin ya da sevdiği meyveleri
R

Reyhan O.

16 Ağustos 2025 21:04
Benim bebeğim de aynı 17 aylık ve 8300 gram. Çok yavaş kilo alıyor ve çok az yiyor. Bence gece beslenmesinden ve gün içinde emzirmekten kaynaklanıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum
B

Betül M.

16 Ağustos 2025 22:10
Memeyi azaltmayı çok denedim sürekli bir dis süreci içerisindeyiz ve asla bırakmak istemiyor okumadığım arastirmadigim şey kalmadı tek düzgün yedigi şey kahvaltı tahin bal karisimi hergun kahvaltida yiyor kg aldirici atom karisim hazirladim vermeye calisiyorum ama etkisi yok maalesef ve 1 yaşından sonra muhallebi tarzi şeyleri hic yememeye başladı hazırladığım şeyleri şuan yaz mevsimi olması sebebiyle dondurarak vermeye calisiyorum sonrasında hep bir reddetme ve sürekli meme isteme hali gece emmesi anormal boyutta gece uykumuz yok resmen gece 2 3 te uyanıyor deliksiz 3 4 saat uyku yok bende ne yapacağımı şaşırdım 😪

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir