5. Ayda Hiç Gelişmemiş

170 görüntüleme
D

Dilara İ.

27 Temmuz 2025 11:48
4. Ayda 6.500 dü 62 boyu şuan 5 aylık oldu 6800 boy 64 mama ile besleniyor erkek bebek neden böyle olmuş olabilir mama içmek istemiyor
G

Gülcan D.

27 Temmuz 2025 12:19
İlk zamanlardaki hızda kilo alır ve boyu uzarsa neler olacağını tahmin bile edemezsin.. çok normal her zaman aynı şekilde gelişme olmaz..
Ç

Çağla T.

27 Temmuz 2025 12:25
Bizde de aynı şekilde olmuştu erkek bebek 3 den 4 e geçerken sadece 300 gr almıştı doktor süt alerjisinden şüphelendi şuan alerji mamasına başladık ama bizde reflü de var
A

Ayşe E.

27 Temmuz 2025 12:47
Çağla hanım süt alerjisi yüzünden bebeğinizin cildinde bir şey oldu mu
Ç

Çağla T.

27 Temmuz 2025 13:49
Cildinde bir bulgu döküntü yoktu ancak bizde kaka yeşil sulu tarza sürekli karın ağrısı gaz sancısı kusma ve kilo almada yavaşlık vardı bir haftadır diyet yapıyorum ve alerji maması kullanıyoruz kusması azaldı
D

Dilara İ.

27 Temmuz 2025 14:38
Reflü sanırım bizdede var bitmeyen salya sürekli tükürüyor kusma yok bizde öyle çok nadir kaka sayısı normale göre çok fazlalaştı süt alerji tanısı nasıl konuluyor peki 🥲
Ç

Çağla T.

27 Temmuz 2025 18:02
Küçük bebeklere test yapılmıyor maalesef bulgulara bakarak değerlendiriyor doktorlar kaka kusma ciltte döküntü gaz sancısı gibi belirtileri değerlendiriyor reflüye bağlı değil de 3-4 aylarda benim bebeğim de çok salyalandı dişten dolayı normal diye biliyorum bu aylarda
D

Dilara İ.

28 Temmuz 2025 10:13
Bugün doktora gittik ve sıcaklardan mama istememesi iştahsızlık çok normal dedi ek gıdaya başlayacağız bugün itibarıyla

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir