5. Ayda Emme Süresi Kısalır mı

90 görüntüleme
F

Feyza D. ..

23 Kasım 2025 07:51
Bebeğim 5 ay 15 günlük sadece anne sütü alıyor emzik ya da biberon hiç kullanmadı birkaç gündür gündüzleri çok az emmeye başladı uykuya dalacağında emiyor gece uykusunda emiyor ama gündüzleri almak istemiyor 4. Ayda meme reddi gibi bir şey hiç yaşamadık sebebi ne olabilir
B

Buket ..

23 Kasım 2025 08:46
Emme refleksi geliştiği için çabuk doyuyor etraf ilgisini çektiği için emme süreleri kısalıyor benim 7 aylık gündüz 5-10 dk emiyor bırakıyor uyuyacağı zaman ve geceleri uzun emiyor
F

Feyza D. ..

23 Kasım 2025 08:48
5 10 dk emse yine iyi diyeceğim ama o kadarını da emmiyor meme reddi olmasından korkuyorum
B

Buket ..

23 Kasım 2025 08:59
İstemiyorsa zorlamayın reddedebilir, ayakta emzirmeyi varsa pilates topunun üstünde salınarak emzirmeyi de deneyebilirsiniz 4. Ayda geceleri emmeyi reddediyordu bu şekilde yaptığımda emiyordu
F

Feyza D. ..

23 Kasım 2025 09:00
Deneyeceğim teşekkür ederim ❤️
Mihriban Y. .

Mihriban Y. ..

23 Kasım 2025 09:03
Bizim o ayda emme süresi 2-3 dakikaya kadar düşmüştü.
H

Hamide Ş. ..

23 Kasım 2025 09:06
Dikkatleri çok çabuk dağılıyor ne yazık ki doktorumuz boynuna hoşuna gideceği bir şey tak sessiz sakin bi ortamda emzir demişti açıkçası çok fazla deneyemedim bunları ama bir süre sonra normale döndü gerçi şimdide hemen etrafa kayıyor ilgisi ama biraz bakınıp geri dönüyor memeye
F

Feyza D. ..

23 Kasım 2025 09:47
Evet bizim de bazen 2 3 dakika bazen hiç almıyor aslında bu aydaki bir bebeğin emme aralıkları uzun olur diyor doktorlar ama bizim hiç 2 saati bile bulmazdı bu aya kadar o yüzden biraz endişelendim açıkçası
H

Hamide Ş. ..

23 Kasım 2025 18:26
Ağlama huzursuzluk yada normalden farklı bir davranış gozlemlemiyorsanız muhtemelen bir sorun teşkil etmiyordur yetiyordur o 3 dakika da bebeğe bez takibi yapmanız yeterli diye düşünüyorum 4-5 ıslak bez yettiğini gösterir o aylarda aklınız kalmasın bide sağlık ocağında kilosuna baktrin isterseniz

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir