5. Ay Uyku

82 görüntüleme
B

Büşra B.

7 Şubat 2026 03:32
Bebeğim 5 aylık olmak üzere. Aksam 20.00-20.30 sularında uyutuyorum bir saat geçiyor uyanıyor bazen ağlayarak bazen normal ama hep uyanıyor sonra dalması da zorlastı dişten mi bilmiyorum ama tetagil verdim cok bi faydasını görmedim kontrol zamanı gelmedi henüz ama gece uykusu diye bir sey kalmadı yaşayan var mı
Hatice C. .

Hatice C. ..

7 Şubat 2026 05:04
Dişte etkiler anneyi yanında isteme isteğide uyanma sebebi olabiliyor açlık, alt pisletme gibi bi ihtiyaç için kalkmadıysa karanlıkta mı uyumaya alışık ışıkta mı uyuyor oda sıcaklığı bunları da tek tek kontrol ederseniz daha çabuk çözüme ulaşır
B

Büşra B.

7 Şubat 2026 07:45
Dogdugundan bu yana rutini ve şartları aynı loş ışık anne yanı yatakta aynı saatte yatırmaya calıstım hep…
Ayşe V. .

Ayşe V. ..

7 Şubat 2026 08:16
Benim kızım da böyle oldu 4. Ay uyku gerilmesi dış derken şuan 9 aylık uyuttuktan yarım saat sonra falan uyanıyor beşikten alıyorum loş ışıkta oturuyor oyun oynamıyorum biraz bekliyorum uyku moduna girince tekrar uyutuyorum çözüm bulamadım
B

Büşra B.

7 Şubat 2026 08:43
Ben de zaten bu zamana kadar gaz sancısıyla ugrastım tam o hafifledi derken böyle oldu

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir